Haberler

Zıco: "Umarım Futbolcularım Kaçırdıkları Golleri Dınamo Kıev Maçına Saklamışlardır"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Coimbra Zico, 2-1 Kazandıkları Çaykur Rizespor Maçında Takım Olarak Çok Gol Kaçırdıklarını Söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Coimbra Zico, 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçında takım olarak çok gol kaçırdıklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Brezilyalı teknik adam, özellikle rakiplerinin daha iyi bir performans sergilediği ilk yarıyı 1-0 önde kapatmayı başardıklarını belirterek, ¨İkinci yarıda daha iyiydik ve bir çok gol pozisyonu da yakaladık, ama bunlardan yararlanamadık. Kaçırdığımız bu pozisyonlar ise bizi maç sonunda sıkıntıya soktu. Uzun lig periyodunda her zaman takımdan maksimum performans alamayız. Biz üç puanı aldık ve liderliğimizi sürdürdük. Umarım futbolcularım bugün atamadıkları golleri Dinamo Kiev maçı için çarşamba gününe saklamışlardır¨ ifadelerini kullandı.

Zico, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Luciano`nun durumunun ciddi olduğu ve takımdan gönderileceği yönünde duyumlar bulunduğu şeklindeki bir soru üzerine, ¨Bazıları bunu söyleyebilir. Luciano şu an Fenerbahçe`nin sözleşmeli futbolcusu. Şu an sakat ve durumu hakkında konuşacak olan ben değil, doktorlarımızdır. Umarım en kısa sürede iyileşir ve bizimle birlikte olur¨ dedi.

Alex ve Tümer`in sahada yeterince savunma yapmamaları hakkında, bu oyuncuların karakteristik özelliklerinin buna uygun olmadığını belirten Zico, ¨Futbolcularımızdan maksimum şekilde yararlanmamız lazım. Alex ve Tümer gibi oyunculardan adam marke etmelerini istersek, karakteristik özellikleri ortadan kalkar. Bu tip futbolcular yaratıcılığı olan ve oyuna her an katkıda bulunabilecek oyunculardır¨ diye konuştu.

Zico, takımın genç forveti Semih`in maçlarda çok sayıda pozisyona girmesine karşın bunları değerlendiremediğini belirterek, ¨Her maçta 2-3 net gol pozisyonu var, ancak değerlendiremiyor. Gol bulmak için her şeyi yapıyor, ama faydasız. Şanssızlık olarak görüyorum¨ derken, takımdaki diğer genç oyuncuların da performanslarıyla kalitelerini her geçen gün daha iyi sergilediklerini ifade etti.

Brezilyalı çalıştırıcı, lige verilen araların ardından yeniden takım olarak sahaya çıkıldığında takımı yönetmenin daha zorlaştığını kaydetti.

Zico, bir soru üzerine, Dinamo Kiev ile yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Anelka`nın forma giymeyeceğini söyledi.

Sarı-lacivertli teknik adam, Dinamo Kiev karşılaşmasında Appiah`ın oynayacağını dile getirerek, ¨Benimle birlikte antrenmana çıkan futbolcu oynar, çıkmayan oynamaz¨ derken, ¨Anelka tekrar antrenmanlara çıkmaya başlarsa oynatır mısınız?¨ sorusuna ise ¨Hayır¨ cevabını verdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise Fenerbahçe karşısında ilk yarıda sergiledikleri futbolla 1 puanı hak ettiklerini söyledi. Kurtar, ilk yarının son dakikasında yedikleri golün kendilerini dağıttığını anlatarak, ¨Hele bir de gol bulabilseydik, çok şey değişirdi¨ dedi.

Toplantıya esprileriyle de damgasını vuran Kurtar, konuşmasına, ¨Şimdi kazanmış olsaydık nasıl konuşurdum¨ diyerek başlarken, toplantı sonunda da muhabirlere yönelik, ¨Appiah`ı sattırın da Tjikuzu`yu verelim. Hem biz de biraz para kazanırız ve Appiah`ı aratmaz¨ şeklinde konuştu.

Sarı lacivertli takımın kaptanı Ümit Özat, karşılaşmada zaman zaman taraftarların kendilerine tepki gösterdiğini belirterek, ¨Taraftarımızın bize her zaman destek olması lazım. Bugün oyun içinde bazı mırıldanmaları oldu. Biz genç bir takımız. Futbolda her vurduğun gol olacak diye birşey yok. Taraftarlarımızdan, Dinamo Kiev maçında daha sabırlı olmalarını istiyoruz¨ diye konuştu.

Tuncay ise sıcak bir havada oynadıklarını vurgulayarak, ¨Bugün iyi oynayamadık. İstediklerimizi yapamadık. Ama kötü oynarken de kazanmasını bildik. Sahada her zaman istediklerinizi yapamayabilirsiniz. Ayrıca bugün hava da sıcaktı. 23 Ağustos Çarşamba günü taraftarlarımız biraz daha sabırlı olsun¨ dedi.

Sarı-lacivertli oyuncu, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında karşılaşacakları Dinamo Kiev`i eleyeceklerine inandığını belirterek, ¨Biz turu geçeceğimize inanıyoruz. Taraftarlarımız da inansın ve bizi desteklesinler. O inançla çıkacağız ve istediğimiz sonucu alacağız¨ diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım, centilmence bir maç olduğunu söyledi.

Yıldırım, maçtan sonra yaptığı açıklamada, iki takım oyuncularını kutlayarak, ¨Centilmence bir mücadele oldu. Biz de işimizi yapmaya çalıştık. Herkes kendi işini yapınca, herşey daha kolay oluyor¨ dedi.

Bülent Yıldırım, taraftarların zaman zaman kendisine tepki göstermesi ile ilgili bir soru üzerine, ¨Bunlar zaman zaman sahalarda oluyor. Ancak bu karşılaşmada çok uzun ve büyük bir tepki olmadı¨ diye yanıt verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title