Haberler

Yurtdışından Gelen Hastaların Refakatçiye İhtiyaçları Yok

Güncelleme:

2008 Yılından bu yana tüm dünyada sağlık turizmi büyük bir ivme kazanırken, Türkiye ilk sıralarda yer alıyor. Ortadoğu ve Avrupa'nın en çok tercih ettiği saç ekimi, estetik plastik cerrahi ve lazer işlemleri için Türk Hekimlerin ajandaları aylar öncesinden doluyor.

Sağlık Turizminin öncülerinden Savran Klinik'in sahibi Özlem Candemir ise istekleri yüzde yüz karşılayacak hekimleri özenle seçip, yurt dışındaki hastayla iletişimi sağlıyor. Hastanın uçak biletinden karşılanmasına, konaklanmasından ameliyat sürecine, sonrasında takibi ve yaşadığı ülkeye geri dönmesine kadar uzun bir süreci tek başına yönetiyor. Klinik, kurulduğu ilk günden bu yana gerek estetik başarısı gerekse de uzman kadrosuyla profesyonel başarılara imza atıyor. Hayatın aksayan yönlerini fiziksel ve duygusal anlamda onarmayı kendisine amaç edinmiş olan ekibiyle misafirlerine yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Yurtdışından Gelen Hastaların Refakatçiye İhtiyaçları Yok

Uzman Kadromuzla, Hastalara Refakat Ediyoruz

Savran Klinik'in sahibi Özlem Candemir;''Günümüzde sunmuş olduğu profesyonel hizmetler ve başarılı çalışmalarla adını öne çıkaran çıkan kliniğimiz, yurt dışından gelen hastaları, tedavi sürecinin her aşamasında en az bir refakatçi gibi yanında oluyor. Kliniğimizde tam kapsayıcı sağlık hizmetleri, konusunda uzman bir kadro tarafından veriliyor. Hastanın gerek duyduğu işleme göre doktorumuzun ajandasına bakıp süreci başlatıyoruz. Sağlık Turizmi denilince hasta, yurt dışından tedirgin olarak geliyor. Bu süreçte işinde en iyi hekimle çalışmak zorundayız. İşimiz hata kaldırmaz bir iş. Özellikle Estetik Plastik Cerrahi tarafı… Bu nedenle Plastik Cerrahide uzman hekim kadromuzda Türkiye'de de çok sevilen Op. Dr. Cahit Vural, Ali Osman Apaydın gibi birbirinden değerli 2 önemli hekimle ilerliyoruz. Hastalarımız gelmeden araştırabiliyor, tavsiyeler alabiliyor, hekimlerimizle birebir uzaktan iletişim kurabiliyorlar.''

Tam Kapsayıcı Sağlık Hizmeti

Tam kapsayıcı sağlık hizmetimizle hastalara en rahat ulaşımla kliniğe ulaşımları sağlanıyor.İlk aşamada uçak biletinden havaalanından kliniğe transfer işlemiyle misafir karşılanıyor. Ardından klinikte yatışınızı gerçekleştirdikten sonra uzman doktorumuzla görüşme imkanı sağlanıyor. Detaylı bir görüşmenin ardından anlaşılan zamanda uygulanacak olan işlemler gerçekleştiriliyor Hasta tamamen iyileşene kadar tüm ekip her konuda yardımcı oluyor. Aşamaların tamamında hastanın sağlığı, konforu için en iyiyi sunuyorlar.. Üstelik tüm bu işlemler kapsayıcı sağlık hizmeti içerisinde yer alıp tahmininizden çok daha uygun fiyatlarla size sunuluyor.

Ameliyattan önce 3 Boyutlu Değişimi Görmeniz Mümkün

Savran Klinik'te mevcut olan Vectra cihazı ile 3 boyutlu fotoğrafınız oluşturularak operasyon öncesi gerçekleştirilecek değişiklikler bu 3 boyutlu fotoğraf üzerinde çalışılıyor. Bu sayede operasyon sonrasında sürpriz bir sonuçla karşı karşıya kalma endişesi ortadan kaldırılıyor.

Doktor Günde En Fazla 3 Ameliyat Yapabiliyor!

Savran Klinik Uzman Hekimlerinden Op. Dr. Cahit Vural, özellikle yapılacak olan operasyonları başarı ile yönetebilmesi ve hastalarıyla birebir ilgilenebilmesi için günde 3 ameliyattan fazlasını almıyor, bu süreyi hastalarıyla birlikte geçiriyor ve iyileşmeyi hızlandırmak için yardımcı yöntemler uyguluyor.

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Türkiye Plastik Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title