Haberler

Yunusemreli kadınlar grafik tasarım öğrenecek

Güncelleme:

Sosyal belediyecilik çalışmaları ile adından söz ettiren Yunusemre Belediyesi bünyesindeki hanım lokallerinde Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım Kursu ile grafiker yetiştirecek.

Sosyal belediyecilik çalışmaları ile adından söz ettiren Yunusemre Belediyesi bünyesindeki hanım lokallerinde Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım Kursu ile grafiker yetiştirecek.

Yunusemre Belediyesi bünyesinde açtığı hanım lokallerinde verdiği eğitimlere bir yenisini daha ekliyor. Hanım lokallerinde Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım Kursu verilecek. Yunusemre Kent Konseyi, Manisa Çalışan Gazeteciler Derneği ve Yunusemre Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen kurs sayesinde kadınlar grafik tasarımın inceliklerini deneyimli gazetecilerden öğrenecek. Yunusemre Kent Konseyi'nde düzenlenen Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım kursunu ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, belediye olarak vatandaşın hayatına dokunmayı önemsediklerini belirtti. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Hanım lokallerimiz pek çok böyle hayırlı işe aracılık ediyor. Hemen hemen bütün lokallerimizde bilgisayar sınıflarımız var. Hanımlarımız ilgi duydukları alanlarda eğitim alabiliyor. Altyapısını biz hazırlıyoruz, öğretmenleri de Yunusemre Halk Eğitim Merkezimiz gönderiyor. 13 lokalimiz ve pek çok kreşimizin yanı sıra 2 gençlik eğitim merkezimiz ile binlerce vatandaşımızın hayatına dokunuyoruz" dedi.

Kurslar hakkında bilgi veren Manisa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Turgay Duyar, pazartesi, çarşamba ve cuma günü düzenlenen kurslarda 40 kursiyerin katıldığını belirterek, "40 kursiyerimiz bulunuyor. Yenimahalle Hanımlar Lokali'nde aralık ayı içerisinde kurs düzenleyeceğiz. Talep olması durumunda diğer lokallerde de kurs açabileceğiz. Şu anda Yunusemre Kent Konseyi'nde kurs düzenliyoruz. 4 Kasım'da başladık ve 20 gün içerisinde programın temelini öğrettik. Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri hem sabah hem de akşam kurslarımızı gerçekleştiriyoruz. Aralık ayı içerisinde düzenlenecek kurslarımızda ise hem kadınları meslek sahibi yapacağız hem de şu an basın sektörünün içinde olduğu olumsuz durumdan ötürü işsiz kalan gazeteci arkadaşlarımıza istihdam sağlamış olacağız. Bize böylesi önemli bir projede destek sunan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kent Konseyi Bilgisayar Yunusemre Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title