Haberler

Yolda Kalan Lamborghini'yi İten İbb İşçileri O Anları Anlattı

Yolda kalan Lamborghini'yi iten İBB işçileri o anları anlattı Sosyal medyanın gündemine oturan işçiler "Her zaman yardıma hazırız"İSTANBUL - İstanbul'da yaklaşık 1 milyon dolar değerindeki Lamborghini marka otomobil bozulunca yardımına İBB Trafik Müdürlüğü'nde görevli işçiler koştu.

Yolda kalan Lamborghini'yi iten İBB işçileri o anları anlattı

Sosyal medyanın gündemine oturan işçiler "Her zaman yardıma hazırız"

İSTANBUL - İstanbul'da yaklaşık 1 milyon dolar değerindeki Lamborghini marka otomobil bozulunca yardımına İBB Trafik Müdürlüğü'nde görevli işçiler koştu. Sosyal medyanın kısa sürede gündemine oturan işçiler, o anları anlatarak yardım bekleyen vatandaşlar için her an göreve hazır olduklarını söyledi.

İstanbul'un en işlek caddelerinden biri olan Levent'teki Büyükdere Caddesi'nde yaklaşık 1 milyon dolar değerindeki Lamborghini Marka otomobil bozularak yolda kaldı. Trafiğin en işlek olduğu saatte bozulan milyonluk araç kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Müdürlüğü'ne bağlı Düşey Trafik Levhalama ekibinde çalışan Birol Tosun, Recep Aykut ve Serkan Çalışır sol şeritte arıza yapan bir aracın kendilerinden yardım istediğini gördü. Trafikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına harekete geçen işçiler milyonluk aracı iterek sağ şeride götürdü. Belki de her gün benzer olaylarda vatandaşlara yardım eden İBB işçileri aracı sağa çektikten sonra işlerini yapmaya devam etti. Olayın ardından kameralara konuşan yardımsever işçiler, gönül belediyeciliği anlayışıyla yardım bekleyen vatandaşlar için her an göreve hazır olduklarını söyledi.

"Trafiğin akışını engellememek adına yardımcı olduk"

İBB Trafik Müdürlüğü personellerinden Recep Aykut, "Sol şeritte arıza olan bir araç yardım istedi bizden. O sırada arkadan gelen araçlar kornaya basıyordu. Biz de arkadaşlarla kendisine yardım ettik. Biraz meşakkatli oldu ama aracı çektik. Bize teşekkür etti. Bu şekilde bir nebze trafiğin sıkışmasını engelledik. Arızadan kaynaklı olduğunu söyledi. Araba çalışıyordu. Vitese geçmediği için sıkıntı olmuş. Trafiğin akışını engellememek adına yardımcı olduk" dedi.

"Arabadaki vatandaş yardım edin diye bağırıyordu"

Gönül belediyecileri olarak bu işi yaptıklarının altını çizen Birol Tosun, "Her konuda yardımcı oluyoruz. O da bir tesadüf oldu. Çok korna basıldı. Ses ve gürültü oldu. Kaza, bela bir şey olmasın diye yardım ettik. Beyaz Masa olarak trafik levhalarıyla uğraşıyorduk. Çok karıştı orası. Onu görünce arabadaki vatandaş yardım edin diye bağırıyordu. Arkadaş da sesi duyunca yardım ettik" dedi.

"Bugün yardımcı olduğumuz belki pahalı bir araba ama biz bunlara dikkat etmiyoruz"

Her vatandaşa ayırt etmeksizin yardım ettiklerini ifade eden Serkan Çalışır, "Biz Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımızın bizlere vermiş olduğu ilk talimat gönül belediyeciliği olmuştur. Her gün bu anlayışla yola çıkıyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet vermek için burada bulunuyoruz. Çok karşılaşıyoruz. Gerek yaşlı olsun, gerek araba arızası olsun, elimizden gelen her türlü yardımı yapıyoruz. Bugün yardımcı olduğumuz belki pahalı bir araba ama biz bunlara dikkat etmiyoruz. Vatandaş gözüyle baktığımız için o anlayışla karşılıyoruz. Kim olursa olsun her zaman yardımcı oluyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lamborghini İstanbul Genel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title