Haberler

Ronaldo'nun eski aşkı sınır tanımadı! Irina Shayk'tan 'Yok artık' dedirten cesur poz

Güncelleme:

Bir dönem Cristiano Ronaldo ile birliktelik yaşayan ünlü manken Irina Shayk, bir dergiye kapak oldu. Ancak Shayk'ın cesur pozu takipçilerine bile 'yok artık' dedirtti. Şaşıran takipçileri ünlü mankenin paylaşımına 'Aman Tanrım, yok artık' şeklinde yorumlar bıraktı. Daha önce Wanda Icardi'ye sansür getiren Instagram'ın, aynı kısıtlamayı cesur paylaşımlarda hız kesmeyen Irina Shayk'a uygulama ihtimali bir hayli yüksek.

Irina Shayk, son zamanlarda çok cesur. Uzun yıllar Cristiano Ronaldo ile birliktelik yaşayan fakat sonu evlilikle bitmeyen ilişkiden sonra Shayk, cesur kareleriyle gündemdeki yerini koruyor. Shayk, High Style için kameraların karşısına geçti. Ancak verdiği poz 'yok artık' dedirtti.

REKOR BEĞENİ

Irina Shayk'ın bu pozu büyük şaşkınlık yarattı. Shayk'ın elini iç çamaşırına attığı fotoğraf takipçilerini ikiye böldü. Destekleyenler ve karşı çıkanlar oldu. Bu fotoğrafa 1 saatte yaklaşık 92 bin kişi beğeni bıraktı.

Yok artık Irina Shayk! Cesur pozuna sansür gelme ihtimali çok yüksek

Yok artık Irina Shayk! Cesur pozuna sansür gelme ihtimali çok yüksek

Yok artık Irina Shayk! Cesur pozuna sansür gelme ihtimali çok yüksek

İşte o fotoğraf:

Yok artık Irina Shayk! Cesur pozuna sansür gelme ihtimali çok yüksek

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Irina Shayk Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500

Yorumlar (1)

mustafa özkan:

Ablamızda para azaldıysa ondandır. Şu aralar epey cesur pozlar veriyor. Hâlâ burdayım ölmedim zengin erkekler, ajanslar nerdesiniz dercesine.

77
32
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title