Haberler

    Yıldızlar Kramponları Astı

    Futbolda 2017 yılı kayıplarla geçti. Dünyaca ünlü yıldızlar Totti, Pirlo, Lampard, Kaka, Xabi Alonso, Lahm ve Kuyt emeklilik kararı aldı.

    Birçok branşta olduğu gibi 2017 yılında futbolda da yaprak dökümü yaşandı. Totti, Pirlo, Lampard, Kaka, Xabi Alonso, Lahm ve Kuyt kramponlarını duvara astı.
    Tüm kariyerini Serie A takımlarından Roma'da geçiren Totti, 25 sezonda 785 maçta 307 gol attı, bir şampiyonluk yaşadı. İtalya Milli Takımı'nda da 59 kez oynayan tecrübeli futbolcu, 2006 Dünya Kupası'nı kaldıran ekipte yer aldı. Pirlo da kariyerine nokta koydu. Milan ile ikişer İtalya ligi, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupa zaferleri yaşayan Pirlo, Juventus'ta ise 4 İtalya ligi şampiyonluğu elde etti ve İtalya Milli Takımı'nda 116 maça çıktı.
    İngiliz futbolunun yıldızlarından Frank Lampard, Pirlo gibi New York'ta kariyerini sonlandırdı. Chelsea'de 13 sezon oynayan futbolcu, takımıyla birer kez Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi ile 3 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşadı. 2007'de dünyada yılın futbolcusu seçilen Brezilyalı Kaka da ABD'de emekliye ayrıldı. Son olarak Orlando City forması giyen Kaka, Real Madrid ve Milan ile birer lig şampiyonluğu yaşarken, Şampiyonlar Ligi'nde zirveye çıkmanın sevincini yaşadı. Brezilyalı yıldız, 2002'de Dünya Kupası'nı da kaldırdı.
    Kuyt da bıraktı
    Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Dirk Kuyt, Hollanda temsilcisi Feyenoord'da kariyerine nokta koydu. Bayern Münih'te ise iki yıldız sahalara veda etti. Kulübün efsanelerinden Lahm ile Xabi Alonso emeklilik kararı aldı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Frank Lampard Xabi Alonso Dirk Kuyt Kaka Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title