Haberler

Yeşilyurt Belediyesi Kurban Eti Poşeti Dağıttı

Yeşilyurt Belediyesi tarafından kurban eti poşeti dağıtıldı.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından kurban eti poşeti dağıtıldı.

Canlı Hayvan Pazarını ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, hayvan üreticileri ve vatandaşlara kurban eti poşeti dağıttı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kurban Bayramı dolayısıyla Canlı Hayvan Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, "Bizim için önemli olan Kurban Bayramını idrak edeceğiz. Malatyalı ve Yeşilyurtlu hemşerilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Canlı Hayvan Pazarı, Malatya Büyükşehir Belediyemizin hizmet sınırları içerisinde yer alıyor. Alan gayet iyi bir şekilde düzenlenmiş ve vatandaşlarımıza hizmet veriyor" dedi.

Polat, Canlı Hayvan Pazarı'nın güzel bir şekilde hizmet verdiğini kaydederek, "Hemşerilerimiz ve esnaflarımız buradaki hizmetten oldukça memnun. Belediyeler olarak görevimiz, hemşerilerimize daha rahat hizmet alma alanı sağlayıp, onların rahat etmesini sağlamaktır. Şehir içerisindeki düzeni kurmak" ifadelerini kullandı.

Polat, Kurban Bayramı'nda vatandaşların etleri rahat taşımaları adına kurban eti poşeti dağıttıkları belirterek, "Kurban Bayramı'nda tüm kesimhanelere kurban eti poşeti dağıtacağız. Kurbanlarını kesen vatandaşlarımız, etlerini bu poşete koyarak evlerine götürebilirler" diye konuştu.

Polat, Şehir Mezarlığı'nda bulunan askeri şehitliği de ziyaret etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Uğur Polat Yeşilyurt Yerel Haberler

title