Haberler

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Çerkeslerle Buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Çerkes Derneği ve Başkent Dostluk Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği yemeğe katıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Çerkes Derneği ve Başkent Dostluk Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği yemeğe katıldı. Organizasyonun ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Yinal Kozok, "Fethi Başkanımız gerçek bir Çerkes dostu. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor" dedi.

Ankara Çerkes Derneği'nin Yaşamkent'te inşaatı devam eden sosyal tesisinde gerçekleşen yemeğe Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'ın yanı sıra BİRKAFFED Başkanı Ata Katı, Başkent Dostluk Kulübü Başkanı Kanşav Hurmi ve çok sayıda Çerkes katıldı.

YAŞAR'A TEŞEKKÜR

15 Eylül tarihinde açılması planlanan sosyal tesisin ne aşamaya geldiğini dernek üyelerine göstermek için bu organizasyonu düzenlediklerini kaydeden Çerkes Derneği Başkanı Yinal Kozok, "Tamamlandığında önemli bir ihtiyacımızı giderecek olan, Çerkeslerin uğrak yeri olacak bu tesisin hayata geçmesinde büyük emekleri olan Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar'a çok teşekkür ediyorum. Kendisi gerçek bir Çerkes dostu. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor" dedi.

Tesisin bir an önce tamamlanabilmesi için hummalı bir çalışa yürüttüklerini kaydeden Kozok, "Burada uzun yıllar hep birlikte çok güzel etkinlikler yapacağız" diye konuştu.

"ÇERKES DOSTLARIMLA OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM"

Çerkeslerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Yaşar ise "Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerine sıkı sıkıya bağlı Çerkes dostlarımla buluşmaktan onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Ülkede birlik ve beraberliğin cumhuriyetin değerlerine bağlı kalınarak sağlanabileceğine vurgu yapan Yaşar, "Kökümüz ne olursa olsun birbirimizi sevmek, birbirimize saygı göstermek zorundayız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Fethi Yaşar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title