Haberler

Van: Van'da Kış Hazırlıkları

Van Belediye Başkanlığı'nın 500 Ton Tuz Alarak 80 Kişilik Ekibiyle Kış Ayında Meydana Gelebilecek Olumsuzluklara Karşı Hazırlıklarını Tamamladığı Bildirildi.

Van Belediye Başkanlığı'nın 500 ton tuz alarak 80 kişilik ekibiyle kış ayında meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklarını tamamladığı bildirildi.

Van Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyenin kış ayları için yeterli insan gücü ve araç desteğini tamamlandığı belirtildi. Buzlu yollarda kullanılmak üzere 500 ton tuzun da alındığı ifade edilen açıklamada, "Kar çalışmalarında görev alacak gerekli iş makinelerinin bakımları yapılırken, Van'da bin 650 kilometrelik yol ağı üzerinde kar temizleme çalışması yapılacak. Yoğun kar yağışı için her türlü hazırlık yapıldı ve bir sorunun çıkmaması için gerekli tedbirler alındı. 80 kişilik ekibimizin yanı sıra takviye ekip olarak da 40 çalışanımız da bu faaliyetler için hazır bulunduracağız. Şehir merkezinin araç ve yaya trafiğinin de rahatlatılması için işlek cadde ve sokaklarda ilk müdahaleler anında gerçekleşecektir. Çalışmalar esnasında bozulacak asfalt ve stabilize yolların acil onarım için de gerekli malzeme stoku hazır bulundurulacak" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title