Haberler

Validen Öğrencilere Dizi Uyarısı

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, öğrencilere dizi izlememeleri uyarısında bulunarak, "Büyük adam olmak istiyorsanız, kitapsız olmaz" dedi.

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, öğrencilere dizi izlememeleri uyarısında bulunarak, "Büyük adam olmak istiyorsanız, kitapsız olmaz" dedi.

Tokat Merkeze bağlı Semerci köyüne bir süre önce giden Vali Mustafa Taşkesen'e öğrenciler iadeyi ziyarette bulundu. Valilik kütüphanesinde öğrencilerle bir araya gelen Vali Taşkesen, dizi ve kitap uyarısında bulundu. Öğrencilerden daha az dizi izlemesini daha fazla kitap okumasını isteyen Vali Taşkesen, "Çok kitap okuyacaksınız, çok ders çalışacaksınız. Zaten ailelerinizin okula göndermeye gönlü yok. Birde çalışmaz dizi seyrederseniz olmaz. Televizyonu az izleyeceksiniz, kitabı çok okuyacaksınız. Dersten de önemli kitap. Büyük adam olmak istiyorsanız, kitapsız olmaz. Dizilerin size katacağı çok fazla bir şey olmaz. İşe girene kadar dizi izlemek yok, boş zamanınız varsa kitap okuyun. Kitap okursanız testleri çabuk çözersiniz" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'nın da katıldığı programda kız öğrenciler Çat beldesinde taşımalı okumak istemediklerini, kent merkezinde liseyi yatılı olarak okumak istediklerini söyledi. Öğrenciler ayrıca Semerci Köyünde yol ve internet bağlantısı sıkıntısının yanı sıra çöp sorunlarını da dile getirdi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Taşkesen Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title