Haberler

Vali Deniz Beşiri İlçesi Ve İkiköprü Beldesini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Batman Valisi Ahmet Deniz, kayyım atanan Beşiri İlçe ve İkiköprü Belde Belediyelerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Beşiri ve İkiköprü'deydi

Batman Valisi Ahmet Deniz, Beşiri İlçesine bağlı İkiköprü Beldesini ziyaret ederek, belde belediyesi tarafından yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi, okulları ziyaret etti.

Belde ziyareti sırasında Vali Deniz'e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti.

Belde belediye binası bahçesinde, Belde Belediye Başkan Vekili Mustafa Maslak ve belediye çalışanları tarafından karşılanan Vali Deniz, belediye binasında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkan Vekili Maslak ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, beldede yürütülen asfaltlama ve altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

BELDE ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

Belde Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Vali Deniz, belde esnafını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali Deniz, bir çay evinde oturarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Daha sonra Beşiriye geçerek ilçede yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Beldede altyapı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması konusunda yetkililere talimat veren Vali Deniz, ayrıca çevre temizliği konusunda gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Vali Deniz daha sonra İkiköprü Beldesi Turgut Özal İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title