Haberler

Vali Ceylan Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Bir Araya Geldi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan eşi Zuhal Ceylan ile birlikte terör operasyonlarında hayatlarını kaybeden şehitlerin yakınları ile gaziler ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan eşi Zuhal Ceylan ile birlikte terör operasyonlarında hayatlarını kaybeden şehitlerin yakınları ile gaziler ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Tekirdağ Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde düzenlenen iftar programında, misafirlerine hitap eden Vali Ceylan, "Birçok savaşta, Balkanlar'da, Yemen'de, Sarıkamış'ta, Dumlupınar'da, Çanakkale'de dedelerimiz şehit olmuş, gazi olmuştur. Bugün de terör örgütlerinin haince saldırıları nedeniyle vatan evlatlarımızı şehit veriyoruz. Hain terör örgütleri yaptıkları saldırılarla vatandaşlarımızın canına kast ediyor. Devletimiz bu terör belasının bitmesi ve milletimizin huzur ve güvenliğinin korunması konusunda kararlı. Ben buradan bir kez daha her türlü terör faaliyetini lanetliyorum. Bizler, şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde bu topraklarda barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşamakta olduğumuzun bilincindeyiz. Vatan sevgisini her şeyin üzerinde tutan milletimiz, vatan uğruna göğsünü siper etmiş aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi her zaman baş tacı yapmıştır" dedi.

"HER DAİM SİZLERİN YANINDAYIZ"

Her daim şehit aileleri ve gazilerinin yanında olmaları gerektiklerine değinen Vali Ceylan, "Aziz şehitlerimizin bize emaneti anne ve babaları, eş ve çocukları ile kutsal görev sırasında yaralanıp gazi olan vatandaşlarımıza sahip çıkılması, yaşam şartlarının iyileştirilmesi, toplumda kendilerine yaraşır bir hayat seviyesinin sağlanması ve ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla özellikle son yıllarda Devletimiz tarafından önemli yasal düzenlemeler yapılmıştır. Her şeyden öte bir vefa borcu olarak bizler, her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Son olarak Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlı olmasını dileyen Ceylan, "Mübarek Ramazan-ı Şerif'in; ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılmış olan gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun! Aramızda bulunan gazilerimize uzun ömürler diliyor ve şükranlarımı sunuyorum. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İftar programına, Vali Ceylan ve eşinin yanı sıra Garnizon Komutan Vekili Aşkın Gençaslan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tamer Dodurka, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Süleymanlaşa Kaymakamı Ahmet Atılkan, İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dumlupınar Sarıkamış Tekirdağ Yemen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title