Haberler

Vali Aksoy, Beyaz Ay Derneği İftar Programına Katıldı

Güncelleme:

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Beyaz Ay Derneği tarafından verilen iftar davetine katıldı.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Beyaz Ay Derneği tarafından verilen iftar davetine katıldı.
Programa Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy'un yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Beyaz Ay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent, dernek üyeleri ile davetliler katıldı.


İftar programında konuşan Vali Aksoy, Beyaz Ay Derneğinin öncülüğünde ramazan ayının böylesine önemli bir gününde vatandaşlarla bir arada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. "Herkesin Kadir Gecesini kutluyorum, Allah hayırlı etsin, dualarımızı kabul etsin" diyen Vali Aksoy konuşmasına şöyle devam etti:


"Beyaz Ay Derneğimiz tüm Türkiye'de olduğu gibi Diyarbakır'da da engellilerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenen bir derneğimizdir. Bizler de fırsat buldukça derneğimizin faaliyetlerine katılarak onlara destek vermeye çalışıyoruz. Bu tür sosyal projelerde dernek faaliyetleri içerisinde yer almak özveri ister. Bu sebepten dolayı da derneğimizde çalışan arkadaşlarımız büyük bir özveri göstermektedir. Temennimiz insanların toplumla bütünleşip sosyal yaşamdan ayrılmadan hayatlarını sürdürmeleri, ekonomik yaşama dâhil olarak üretimin bir parçası olmaları. Bu yönüyle de baktığımızda Diyarbakır'da da engelli derneklerimizin üyelerinin de bu irade kapsamında çalıştıklarını görüyoruz. Bu anlamda bugüne kadar yapılan çalışmalar, bundan sonra yapılacak olan çalışmalarla daha ileri bir noktaya taşınmış olacaktır. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

Konuşmanın ardından iftarların açılmasıyla program son buldu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Beyaz Ay Derneği Hüseyin Aksoy Hülya Aksoy Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title