Haberler

UDER, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Çocukları Ziyaret Etti

Güncelleme:

UDER-Ulusal Çocuk Hakları Derneği, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek, oyuncaklar hediye etti. Sağlık çalışanlarına da teşekkürlerini ileterek bayramlarını kutladı.

UDER-Ulusal Çocuk Hakları Derneği, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret edip bayramlarını kutladı.

UDER-Ulusal Çocuk Hakları Derneği, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek, oyuncaklar hediye etti. Ayrıca, sağlık çalışanlarına da teşekkürlerini ileterek bayramlarını kutladı. Dernek başkanı Yusuf Yıldırım, bu etkinliğin çocukların moralini yükseltmeyi ve onlara destek olmayı amaçladığını belirtti. Ayrıca, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir ettiklerini ve onlara minnettar olduklarını vurguladı.

UDER-Ulusal Çocuk Hakları Derneği, toplumda çocuk haklarına duyarlılığı artırmayı hedefleyen çalışmalarına devam edeceğini belirterek herkesin bayramını kutladı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Ağrı Yerel Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title