Haberler

Tunç Lise İnşaatında İncelemelerde Bulundu

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus ilçesi Abdipaşa beldesinde yapımına başlanan lise binası ile Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus ilçesi Abdipaşa beldesinde yapımına başlanan lise binası ile Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Bartın İl Özel İdaresi tarafından 26 Temmuz tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirilerek, ihale süreci kesinleşen ve hafriyat çalışmalarına başlanan Abdipaşa Lisesi ve Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç, Abdipaşa Beldesi ihtiyacı olan Lise ve Spor Salonu yapımının kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını ve okulun Selçuklu Mimarisinde inşa edileceğini söyledi. Milletvekili Tunç, "Her şey Bartın için her şey çocuklarımız için geleceğimiz için" sloganı ile hareket ettiklerini belirterek" Onların en güzel şekilde en iyi şartlarda eğitim alması için gayret gösteriyoruz. Bartın Üniversitesinin yeni kampus alanında fakülte binalarımızın inşaatı devam ederken 12 yıllık zorunlu eğitim kapsamında ilk, orta ve lise olarak yeni okullar inşa ediyoruz. Bartın da son 10 yılda 17 tane okulu yeni bina olarak eğitimin hizmetine kazandırdık, 5 tane de onarımla eski binaları tadilat yaparak yeni okullar açtık yani son 10 yılda Bartın'a 22 tane yeni okul kazandırdık. Şuanda proje ihalesi ve inşaat ihalesi yapılan ve yapımına başlayacağımız 8 tane okulumuz daha var. Onlarda önümüzdeki bir yıl içerisinde Bartınlıların hizmetine sunulmuş olacak" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title