Haberler

Travel Turkey İzmir"E Doğru

Bu yıl 8'incisi düzenlenecek "Travel Turkey İzmir" fuarının partner ülkesi İtalya, partner ili ise Adıyaman oldu.

Bu yıl 8'inci kez kapılarını açmaya hazırlanan Travel Turkey İzmir turizm fuarında partner ülkenin İtalya, partner ilin ise Adıyaman olduğu bildirildi.

İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 4-7 Aralık tarihleri arasında Kültürpark Fuar Alanı'nda düzenlenecek Travel Turkey İzmir'e yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 900 firma katılacak.

Partner ülke İtalya'nın, fuara renk katması ve 2015 yılı rezervasyonlarını fuarda gerçekleştirmesi bekleniyor. Adıyaman da UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Nemrut Dağı, barajı, müzeleri, köprüleri ve kaleleri ile fuarda yer alacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Travel Turkey İzmir, İZFAŞ, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle organize ediliyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde gerçekleştirilen fuar, geçen yıl 867 katılımcı ve 34 ülkeden 26 bin 487 ziyaretçiyi bir araya getirmişti. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Kültürpark Adıyaman İtalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title