Haberler

Trabzon'da Muhammet Balta Vekil Gibi Karşılandı

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı Bakan Yardımcılığı görevinden istifa edip AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Muhammet Balta, Trabzon’a geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı Bakan Yardımcılığı görevinden istifa edip AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Muhammet Balta, Trabzon'a geldi. Balta, Salı günü saat 11.00'da AK Parti Trabzon İl Başkanlığı binasında aday adaylığı için resmi müracaatını yapacak.

Trabzon Havalimanında teşkilatlar tarafından sürpriz karşılama töreni ile karşılaşan Balta duygulu anlar yaşadı. Karşılamaya Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ufuk Hoş, Ali Bayram Tanrıverdi, Eyüp Yavuz, Ahmet Salim Birincioğlu, Hüsnü Akkan ve Hakan Kocaman, AK Parti Trabzon Eski İl Başkan Yardımcıları Murat Üçüncü ve Cihan Bıyıkoğlu, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, ve çok sayıda teşkilat mensubu ve vatandaşlar katıldı. Kendini karşılamaya gelen çok sayıda teşkilat mensubuna seslenen Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta " 'Biz aday adaylığına değil bu şehre hizmetkar olmaya talip olduk. Sizlerin bu teveccühü gösteriyor ki hamdolsun bugüne kadar yanlış bir iş yapmamışız. Bundan sonrada ilimize sizlerin destekleriyle daha fazla hizmet yapmak istiyoruz. Allah hepinizden razı olsun' dedi.

"EMİN ADIMLARA 2023'E YÜRÜYORUZ"

Muhammet Balta sözlerini şöyle sürdürdü: "Elbette bir yola çıktık. Bu yol esasında 78 milyon insanın hayal ettiği bir yol. Sevdamız Trabzon Trabzon'u çok seviyoruz. Sevdamız Türkiye Türkiye'yi çok seviyoruz. Bu uğurda 12 senede Türkiye'de çok güzel hizmetler yaptık. Özellikle kurucu genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızdan çok şeyler öğrendik. İnsanlığı, insanlara sevmeyi, saygıyı, düşkünün yetimin elinden tutmayı sayamayacağımız birçok şey öğrendik. Şimdide çok güçlü bir iradeyi değiştirdi. Gençler görmedi. Sıkıntılı zamanlarda yaşadık. Şimdi çok rahat huzurlu bir ortamdayız. Şimdi sayın başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bu davanın başında. Emin adımlara 2023'e yürüyoruz. Gençlerimizden çok şey bekliyoruz. Kadınlarımız çok büyük destekler verdiler. Gece gündüz koşuşturdular.

"BU DAVAYA BİR NEFER OLARAK HER ZAMAN HİZMET ETTİK"

Bu davaya hizmet eden, nefer olarak çalışan bir abiniz olarak da 2002'den beri bu davanın içindeyim. İl genel meclis üyeliği, il genel meclis başkanlığı il başkanlığı yaptım. Trabzon il başkanlığı yapmak çok güzeldir. Kapatma davası vardı, yerel yönetimler seçimleri vardı. Bütün bunlara rağmen kapatma davasının son bir haftasında orada yattım. İz bu davaya ve liderimize inandık. Türkiye'de değişimin dönüşümün öncüsü olduk olmaya da devam edeceğiz dedik o davada devam ettik. Trabzon'da yerel yönetimleri buluştuk. 2009 kongresinde görevi o davaya emek vermiş başka bir arkadaşımıza devrettik. Küsmedik yolumuza devam ettik. Muhammet Balta'lar Ahmetler Mehmetler tefarruattır dedik. Önemli olan bu davanın ileri gitmesidir. 2001'de bir telefon geldi bakan yardımcılık makamına uygun gördüler. İçinizden çıkan biri olarak kara lastikli bir Muhammet Balta bakan yardımcısı oldu. Recep Tayyip Erdoğan'da vefa var. Sizin arkamızda oluşunuz güç verdi. Eksikliklerimi görerek buradayım. Allah bu makamları nasip etti. Sevdamız Trabzon ve güzel insanlarını Ankara'da sahipsiz bırakmayacağım diye söz verdim. Evim sizin eviniz makamımı sizin makamınız. Bunu başardığımı zannediyorum"diye konuştu.

RESMİ MÜRACAAT SALI GÜNÜ SAAT 11: 00' DA

Coşkulu kalabalık daha sonra kemençe eşliğinde horon oynadı. Horona eşlik eden Muhammet Balta Balta, Salı günü saat 11.00'da AK Parti Trabzon İl Başkanlığı binasında aday adaylığı için resmi müracaatını yapıp basının huzuruna çıkacak. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Balta Ak Parti Türkiye Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title