Haberler

Tavşanlı'nın 3 Köyünde Su Sevinci

Kütahya İl Özel İdaresi Tarafından Tavşanlı İlçesine Bağlı Nusratlar, Elmaağacı ve Köseler Köyleri Bol Suya Kavuştu.

Kütahya İl Özel İdaresi tarafından Tavşanlı ilçesine bağlı Nusratlar, Elmaağacı ve Köseler köyleri bol suya kavuştu.

Köseler Köyü'ndeki törende konuşan AK Parti Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, hizmetlerin bütün köylerde eşit olarak haksızlık yapılmadan verildiğini söyledi. Ordu, "Bu projenin üç köyümüze de hayırlı olmasını diliyorum 15 yıllık siyasi hayatımda alnımıza herhangi bir leke getirmeden görevimi yapmaya çalışıyorum" dedi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı da, bu 3 köye özel bir ilgisinin olduğunu ve burada kendilerinin sıcak bir şekilde karşılandığını ifade ederek, teşkilat olarak bundan sonra da kendilerine ne görev düşerse eksiksiz yerine getirmeye çalışacaklarını anlattı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, her 3 köyün sakinlerine projenin hayırlı olmasını temenni etti. AK Parti Tavşanlı eski İlçe Başkanı Mümtaz Serdaroğlu ise, "Yapılan hizmetlerin en önemli karşılığı, 'Allah razı olsun' sözüdür" diyerek, Tavşanlı'yı çok sevdiğini, ilçeye karşılıksız hizmet vermekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Akkaya, söz konusu su çalışmalarının büyük meşakkatlerle ve devlet-vatandaş iş birliğiyle yapıldığını belirtti.

Tören, protokol mensuplarının davul ve zurna eşliğinde yöresel oyunları oynamasıyla sona erdi. Konuşmaların ardından grup su hattının kurdelesi, Milletvekili Ordu, İl Başkanı Nazlı, Belediye Başkanı Çakır ve Genel Sekreter Akkaya tarafından kesildi. İl Özel İdaresi'nin çalışmalarıyla, Elmaağacı ve Nusratlar köyleri arasındaki su kaynağı, su sıkıntısı çekilen Köseler ile birlikte bu 3 köy arasında dağıtıldı.

(YB-EFE-MŞ)

11.09.2007 12:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title