Haberler

Tatvan'da Turizm Acentesi Açılışı

Tatvan ilçesinde, İCF Turizm ve Seyahat Acentesi açıldı.

Tatvan ilçesinde, İCF Turizm ve Seyahat Acentesi açıldı.

İlçenin Cumhuriyet Caddesi'nde acentenin açılış kurdelesini kesen Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, bu hizmetin ilçede sunulmasından memnuniyet duyduğunu dile getirerek, iş yerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Acente sahiplerinin ilçede güzel bir hizmet kapısı açtığını ifade eden Aksoy, "İnşallah hayırlı olur. Böyle bir hizmetin ilçemizde verilmesi son derece gurur verici. Halkımız için hizmet adına atılan her adımda işletmeci ve vatandaşlarımızın yanında olacağız" dedi.

İCF Turizm ve Seyahat Acentesi Müdürü Ferruh Doğan ise yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren toplam 550 havayolu firmasıyla anlaşma yaparak, uçak bileti satışına başladıklarını belirtti.

Ayrıca yurtiçi ve yurt dışında 50 bin otelle de konaklama anlaşması yaptıklarını bildiren Doğan, "Bunun yanı sıra Türkiye'nin farklı yerlerine günübirlik tur düzenlemeye başlayacağız. Hac ve umre organizasyonları da yaparak, halka kaliteli hizmet sunacağız" diye konuştu.

Açılışa, Tatvan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek başkanları, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Fettah Aksoy Tatvan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title