Haberler

Tarsus Belediyesi'nde kadrolu işçi maaşlarına yüzde 100 zam

Güncelleme:

Tarsus Belediyesi yönetimiyle DİSK/Genel-İş Sendikası arasında kadrolu işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri rekor bir zam kararıyla tamamlandı. "Artan enflasyon ve ekonomik krizde tüm işçilerimizin yanı başındayız" diyen Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kadrolu işçi maaşlarında yüzde 100 artış yapıldığını duyurdu.

Tarsus Belediyesi'ndeki kadrolu işçiler için 2024 yılı toplu sözleşme görüşmeleri rekor bir zamla tamamlandı. Kadrolu işçi maaşlarında yüzde 100 artış yapılan sözleşme, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile DİSK/ Genel İş Sendikası tarafından imzalandı.

BELEDİYEDEN REKOR ZAM KARARI

Tarsus Belediyesi yönetimi ile DİSK/ Genel-İş Sendikası arasında kadrolu işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri rekor bir zam kararıyla tamamlandı. Atılan imza ile kadrolu işçinin 2024 yılında alacağı ücrette yüzde 100 zam ile önemli oranda iyileştirme sağlandı.

Tarsus Belediyesi'nde kadrolu işçi maaşlarına yüzde 100 zam

"EKONOMİK KRİZDE TÜM İŞÇİLERİMİZİN YANI BAŞINDAYIZ"

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da imzaladıkları yeni toplu sözleşmenin hayırlı olmasını temenni etti. Belediyecilik hizmetlerinde bir başarıya imza attıklarını dile getiren Başkan Bozdoğan "Bunu tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Gece gündüz kışın soğukta yazın sıcakta fedakarca çalışıyorsa biz bu hakkı teslim etmeliyiz. DİSK/ Genel İş Sendikası ile belediyemiz arasında 4857 sayılı kanuna tabii kadrolu işçilerimizin toplu iş sözleşmesi yüzde 100 artış yapılarak yenilenmiştir. Artan enflasyon ve ekonomik krizde tüm işçilerimizin yanı başındayız. Tüm kadrolu işçi personellerimize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Tarsus Belediyesi Haluk Bozdoğan Tarsus Zam Yerel Haberler Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Cry:

Neden kadrolulara 25 bin alan kadrolunun maaşı 50 bin olsun. 14 bin alan şirket işçisi 20 en fazla 25 bine çalışsın (bu arada işleri yapanlarda bunlar)

197
16
yanıtYanıtla
Sezgin Avcı:

Başkanlar iyi bir şey yapıyorum sanıyor belediye çalışanları zaten referanslı kişiler en az 40 bin alsın.Dayisi olmayanlar 17bin yanlış haksızlık var

189
10
yanıtYanıtla
hamza Yilmaz:

Belediyeler böyle soyuluyor. 50 bin lira işçi maaşı mı olur. 25 bin lira maaşa 250 bin insan bulunur. Bide bunları çalıştıramazsın hepsi torpillidir. Yazık milletin vergilerini böyle harcayanlara da yiyenlere de haram zıkkım olsun

151
23
yanıtYanıtla
Sezgin Avcı:

İyi bir şey yapmıyorsunuz

147
15
yanıtYanıtla
Mehmet Mmcu:

Rekor mu sanki cebinden ödüyor.arastirsan belediyenin ne kadar borcu vardır.binis yaptığı yok belediyenin bedavadan torpilli maaş kapısı olmuş.gariban da yardirsin dursun yok kpss yok ALES ....

132
9
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

Tarsus belediyesini canı gönülden tebrik ediyorum halka hizmet dediğin işte böyle olur biz 7500 tl alan ssk emeklileri olarak Tarsus belediyesine bağlanmak istiyoruz bizim maaşımızıda Tarsus belediyesinin belirleyip vermesini rica ediyoruz

67
44
yanıtYanıtla
Ali Yurt:

Bunun adı seçim rüşveti adamsınız taşerona da aynı zammı versin

97
13
yanıtYanıtla
Beyin Bedava:

Memurum okudum biyerlere bileğimin hakkıyla geldim 22 bin maaş alıyorum. Kamu işçisi, kamu güvenliği ikramiye tediye derken vallahi bizden 8-10 bin fazla alıyor. Bizde fazla mesai ücreti bile yok. Allah asgari ücretli halkımıza yardım etsin. Gönül isterdiki onlarda 22 alsın.

62
19
yanıtYanıtla
yusuf ayan:

Buna bir yasak getirmeleri lazim yani çok saçma noktalara değiyor bu zamların ucu

48
4
yanıtYanıtla
Aslan Öztürk:

Harranlıya hıyar

48
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title