Haberler

Suşehri Belediyespor'un Kalecisi Volkan Demirel'in Eldivenleri ile Kendi Kalesini Koruyacak

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde Sivas 2. Amatör Kümede Mücadele Eden Suşehri Belediyespor Kalecisi Erdinç Akman'ın, Volkan Demirel'in Kaleci Eldivenleri ile Kalesini Koruyacak.

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde Sivas 2. Amatör kümede mücadele eden Suşehri Belediyespor kalecisi Erdinç Akman'ın, Volkan Demirel'in kaleci eldivenleri ile kalesini koruyacak.

Fenerbahçe'nin ve Türk Milli Takımının başarılı kalecisi Volkan Demirel'in eldivenlerini giymekten gurur duyduğunu belirten Suşehri Belediyespor kalecisi Erdinç Akman, bu eldivenleri Volkan Yunanistan'ı 4-1 yendiği tarihi maçta ve Fenerbahçe'nin Az Alkmar ile 2-2 berabere kaldığı Avrupa maçında giydiğini belirterek, "Eldivenleri bu sezon Sivas 2. Amatör küme maçlarında gururla giyeceğim. Eldivenler bana bir arkadaşımın dayısı Samandıra tesislerinde çalışıyor onun tarafından geçti. Şuanda Türk Milli Takım kampında bulunan Volkan Demirel'e Avrupa Şampiyonası maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

(SY-İG-SE-Y) 22.05.2008 18:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title