Haberler

Sp Akçakoca Belediye Başkan Adayı Özkan Atıcı Açıklaması

Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan Adayı Özkan Atıcı 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla hem mahalli basının günlerini kutlamak hemde çalışmaları ve meclis üyelerinin bazılarının tanıtımı hakkında bilgi vermek amacıyla kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan Adayı Özkan Atıcı 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla hem mahalli basının günlerini kutlamak hemde çalışmaları ve meclis üyelerinin bazılarının tanıtımı hakkında bilgi vermek amacıyla kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Kahvaltıya Özkan Atıcının yanı sıra SP İlçe başkanı ve Belediye meclis üyesi aday adayları ile SP İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. İlk konuşmayı ilçe başkanı Mensur Tokgöz yaparak, "Basın çalışanlarının günlerini kutluyorum. Aynı zamanda sizlerin burada olmanızdan dolayıda çok memnun kaldım. Saadet Partisi ilk olarak belediye başkan adayını açıklayan partidir. Bundan dolayı gururluyuz. Başka partiler aday çıkarmada güçlük çekerken, bizde aday bolluğu var. İsterlerse bizden isim istesinler. Ayrıca biz belediyeyi kesin olarak almak için Akçakoca'nın tüm oylarına talibiz. Adayımız Özkan Atıcı Akçakoca halkının istediği bir başkan adayı olup, mazisi temiz, güvenirli, dürüst pırıl pırıl bir adaydır. Başkan adayımız ve meclis üye aday arkadaşlarımla gurur duyuyorum" dedi.

SP Akçakoca Belediye Başkan adayı Özkan Atıcı ise sözlerini gazeteciler gününü kutlayarak başladı. Atıcı, "Şimdiye kadar halkımızdan olumlu tepkiler aldım,beni gurur ve heyecanla karşılıyorlar,bu beni çok mutlu ediyor. Hedefimiz seçimi kazanmak. Bunu da kazanacak gücümüz var. Sizlere meclis üyelerimizin şimdilik beş tanesini açıklıyorum. Sıralaması daha kesin değil, önümüzdeki günlerde açıklanacak. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa Zorlu, esnaf Mustafa Cesur, ev hanımı Tülin Danayiyengör, esnaf Bahattin Top ve Mimar İslam İsmaili sizlere gururla sunmak istiyorum. Akçakoca halkına güveniyorum. Akçakoca halkı oyunu hiç bir zaman satmaz. Bu bir gönül işi, vicdan işidir. Bildiğim tek doğru Akçakoca halkının istediği başkan benim. Genç olmamın avantajı ile geliyorum. Üç veya dört dönem bu göreve talibim ve bu kapasiteye sahibim. Projelerimin içinde ilk sırayı yol alıyor. iki yılda ikiyüz kilometre yol yapacağız. Su, temizlik, hijyen, işsizlik, OSB ile ilgili çalışmalarımız var. Yönetim anlayışımız ise, şeffaflık olacak. Adaleti tesis ederek, 'yandaş' değil, vatandaş ilkesi ile hareket edeceğiz. Hoşgörü ve nezaket bizim ana ilkemiz olacaktır. Son yıllarda ilçemiz göç vermektedir. Biz bunu tersine çevirip, göç veren değil, güç veren Akçakoca şekline getireceğiz" açıklamalarında bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akçakoca Sp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title