Haberler

Simavlı Başkanlar Erzurum'dan Döndü

Türkiye'nin enerji zengini ilçesi Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan ile ilçeye bağlı Çitgöl Belediye Başkanı Recep Yalçın, 3 – 6 Ekim tarihleri arasında Erzurum Palandöken Renaissance Polat Otel'de gerçekleştirilen Jeotermal...

Türkiye'nin enerji zengini ilçesi Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan ile ilçeye bağlı Çitgöl Belediye Başkanı Recep Yalçın, 3 – 6 Ekim tarihleri arasında Erzurum Palandöken Renaissance Polat Otel'de gerçekleştirilen Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği (JKBB) toplantısından döndü. Her iki başkan da bu sabah görevlerine başladı.

Yerli ve yabancı konuklarında katıldığı toplantıda katılımcılara bazı konularda bilgilendirmelerde bulunduğunu ifade eden Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de jotermal enerji ve buna bağımlı olarak termal turizmin giderek önem kazandığını söyledi. Jeotermal enerji açısından ilçesinde yeni yatırım alanları oluşturmaya çalıştıklarını anlatan Başkan Karahan, toplantıda ayrıca birlik faaliyetlerinin ele alındığını kaydetti.

Başkan Karahan ayrıca 4 gün süren toplantıda ev sahipliğini üstlenen Aziziye belediyesine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title