Haberler

Şehzadeli Öğrencilerin Projelerine Başkan Kar'dan Destek

Manisa Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Türkiye 1.'liği Derecesi Alan "Düşüneca Parkı" Adlı Proje Manisa Belediyesi İçin Model Oldu.

Manisa Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu öğrencilerinin Türkiye 1.'liği derecesi alan "Düşüneca Parkı" adlı proje Manisa Belediyesi için model oldu.

Okul idarecileri ve okul aile birliği üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Bülent Kar'ı makamında ziyaret eden Ezgi Kayaardı ve Feride Haskaraca, "Düşünce Parkı" adlı projelerini tanıttılar. İstanbul Fatih Eğitim Kurumları tarafından düzenlen Sosyal Bilimler Olimpiyatı bu yıl da Türkiye'ye pek çok proje kazandırırken, Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu da, hazırladığı "Düşünce Parkı" adlı proje ile Türkiye birinciliği ve altın madalyanın sahibi olmuştu. Projenin amacının pek çok düşüncenin hoş görü ikliminde bir arada bulunabileceğini Türkiye'ye göstermek olduğu ifade edilirken, projeyi Belediye Başkanı Bülent Kar'a sunan öğrenciler, projenin hayata geçirilmesiyle bir ilke imza atılacağını söylediler. Projeyi öğrencilerden dinleyen ve ekibiyle birlikte proje üzerine öğrencilerimize çeşitli sorular soran yönelten Belediye Başkanı Bülent Kar da uygun bir alan bulunduğu takdirde projenin hayata geçirilebileceğini ve projenin Manisa'nın tanıtım ve turizmi adına ilimize katkı sağlayacağını; ayrıca Türkiye'de gerçekten bir ilk olacağını ifade etti. Belediye Başkanı, öğrencilerden Manisa için bu gibi farklı ve güzel projeleri beklediğinin altını çizdi.

(ÖA-YK)

11.09.2007 17:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title