Haberler

Şehzade Mehmet Öğrencisi AB Öğrencilerine Ders Verdi

Manisa Özel Şehzade Mehmet Koleji Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programı Kapsamında Letonya, Romanya ve Yunanistan'dan Gelen Öğretmen ve Öğrenci Gurubunu Misafir Etti.

Manisa Özel Şehzade Mehmet Koleji Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programı kapsamında Letonya, Romanya ve Yunanistan'dan gelen öğretmen ve öğrenci gurubunu misafir etti.

Eğlenceli ve Eğitici Web Tasarım Projesi kapsamında Letonya, Romanya ve Yunanistan'dan öğretmen ve öğrenci grubu Manisa'da Özel Şehzade Mehmet Koleji tarafından misafir edildi. Türkiye'nin de içinde bulunduğu Letonya, Romanya ve Yunanistan'ı tanıtan web sayfasını hazırlayan gruba, bu yıl e-biko'da web tasarımında Dünya birincisi olan Özel Şehzade Mehmet Koleji öğrencisi İbrahim Şenyuva hem kendi web tasarımını hem de web tasarımının nasıl daha iyi yapılabileceğini anlattı. Yabancı konuklar İbrahim Şenyuva'nın Dünya birinciliği kazandığı web sitesini ilgi ile incelediler.

(ÖA)

06.12.2007 14:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title