Haberler

Şehzade Mehmet İstanbul'daki Üniversiteleri Gezdi

Özel Şehzade Mehmet Koleji 11. Sınıf Öğrencileri İstanbul'da Tarihi ve Turistik Yerleri Gezerek Ayrıca Üniversiteleri Ziyaret Ettiler.

Özel Şehzade Mehmet Koleji 11. sınıf öğrencileri İstanbul'da tarihi ve turistik yerleri gezerek ayrıca üniversiteleri ziyaret ettiler.

Gelecek yıl üniversite imtihanlarına girecek olan öğrencilerin ÖSS çalışmalarında moral ve motivasyon kazanmaları amacıyla düzenlenen İstanbul gezisine öğrenciler büyük ilgi gösterdiler. Öğrenciler Türkiye'nin minik bir örneği olan Miniatürk sergisi ziyareti ile güne başladı. Ardından Boğaziçi Üniversitesi'ndeki mezun öğrencileri ile buluşan Şehzadeli öğrenciler, burada okuyan Şehzade Mehmet Koleji mezunları ile birlikte İstanbul ve Boğaziçi Üniversitesi'ni gezdiler. İstanbul'un tarihi ve tursik yerlerine hayran kalan öğrenciler, belki de gelecek yıl okuyacakları üniversiteyi şimdiden tanıma imkanı buldular. Öğle yemeklerini rehber öğretmenleri ile Sultan Ahmet Köfteci'sinde yiyen genç Şehzadeliler, pazar sabahı da Fatih Üniversitesi'nin tanıtım programına katıldılar. Ardından Harbiye Müzesi ve Cevahir iş merkezini dolaştılar.

(ÖA) 23.05.2008 18:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title