Haberler

Şehzade Mehmet'e Sosyal Bilim Olimpiyatında Altın Madalya...

Manisa Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu Bilim, Sanat ve Spor'daki Başarılarına Sosyal Bilimleri de Ekledi. İstanbul'da Millî Eğitim Bakanlığı ve Fatih Eğitim Kurumları Tarafından Organize Edilen 6.sosyal Bilimler Olimpiyatı'nde (Sobio) Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu 2 Altın, 1 Bronz Madalya Kazandı.

Manisa Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu Bilim, Sanat ve Spor'daki başarılarına sosyal bilimleri de ekledi. İstanbul'da Millî Eğitim Bakanlığı ve Fatih Eğitim Kurumları tarafından organize edilen 6.Sosyal Bilimler Olimpiyatı'nde (SOBİO) Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu 2 Altın, 1 Bronz madalya kazandı.

Proje kategorisinde Ezgi Kayaardı ve Feride Haskaraca "Düşünce Parkı" çalışması ile altın madalya, Takdim kategorisinde "Osmanlıda Mahalle" çalışması ile Derya Nurcan altın madalya, İstatistik kategorisinde "Liselerde Çatışma" çalışması ile Büşra Aybete de bronz madalya kazandılar. Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Hevesli, "Okulumuz bu yıl elde ettiği bilim, spor, sanat'da ki başarılarını Sosyal Bilimler Olimpiyatında kazandığı Altın madalyalar ile taçlandırmıştır. SOBİO'da 1100 öğrencinin çok başarılı çalışmalarının arasından öğrencilerimizin 2 Altın, 1 Bronz madalya kazanması bizi gururlandırdı" dedi.

(ÖA-YK)

08.05.2007 13:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title