Haberler

Samsun: Samsun'da Ramazan Bayramı Kutlamaları

Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türkiye'nin En Büyük Çadırında Samsunlu Vatandaşlarla Bayramlaştı.

Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türkiye'nin en büyük çadırında Samsunlu vatandaşlarla bayramlaştı.

Belediye tarafından dev çadırda organize edilen bayramlaşmaya Tok ve Sandıkçı'nın yanı sıra AK Parti İlkadım Belde Teşkilatı Başkanı Mustafa Numanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İlkadım Belediyesi Meclisi üyeleri, İlkadım Beldesi mahalle muhtarları katıldı. Başkan Tok ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sandıkçı, çadırı dolduran binlerce vatandaşın bayramını kutlayarak, halka şeker ikram etti. Bayramların sevgi tohumlarının atıldığı, sevincin, birliğin, kardeşliğin tesis edildiği, kırık kalplerin onarıldığı, dayanışmanın güçlendirildiği günler olduğuna işaret eden Tok, Ramazan bayramının İslam alemine hayırlara vesile temennisinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title