Haberler

Samsun'da Başkanlar Buluşması

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Yerel Yönetimler Yasası ile Birlikte Atakum İlçesine Bağlanacak Olan Belde Belediye Başkanları ile Bir Araya Geldi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Yerel Yönetimler Yasası ile birlikte Atakum ilçesine bağlanacak olan belde belediye başkanları ile bir araya geldi.

Kurupelit Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kurupelit Belediye Başkanı Turan Çakır, Çatalçam Belediye Başkanı Osman Çavuş, Taflan Belediye Başkanı Adil Keleş, Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal, Altınkum Belediye Başkanı Cemal Gülhan ve Atakent Belediye Başkanı Temel Çalıkoğlu ile buluştu. Başkan Yılmaz, başkanlara, Büyükşehir Belediyesi'nin beldelerde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Raylı Sistem Projesi hakkında da başkanları bilgilendiren Yılmaz, küçük beldelerin kanalizasyon sorunu olduğunu belirterek, "SASKİ, Dereköy, Çatalçam, Taflan, Altınkum, Kurupelit, Atakent beldelerini kapsayacak bir proje yapmaktadır. Proje tamamlanmasının ardından kısa süre içinde çalışmalarımız başlayacak" dedi.

(İG-SA) 27.06.2008 16:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title