Haberler

Sameder Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu

Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER), Mardin'de 450 sağlık çalışanını iftar yemeğinde buluşturdu.

Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER), Mardin'de 450 sağlık çalışanını iftar yemeğinde buluşturdu.

SAMEDER'i, Mardin İl Sağlık Müdürlüğü, Mardin Halk Sağlığı, Mardin Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği organizasyonu kapsamında bir otelde gerçekleştirilen iftar yemeği büyük ilgi gördü. İftara Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Cihan Nişancı, Mardin İl Sağlık Müdürü Mehmet Derviş, Halk Sağlığı İl Müdürü Nurettin Özdener, Tabibler Odası Başkanı Kamuran Yıldırım, Eczacılar Odası Başkanı Cengiz Bingül ve SAMEDER Başkanı Dr. Yusuf Baygit, doktorlar, sağlık çalışanları ve davetliler katıldı. İftardan sonra bir konuşma yapan Mardin SAMEDER Başkanı Dr. Yusuf Baygit, sağlığın her alanında gönüllülük esasına dayalı hizmet verdiklerini belirterek, mensupları arasında paylaşımı, dayanışmayı ve sevgiyi esas alan hizmet anlayışıyla çalışan bir sivil toplum kuruluşu olarak hizmet verdiklerini söyledi. Yurtiçi ve yurtdışı sağlık taramalarının yanı sıra, sağlık yardımları, eğitici ve sosyal faaliyetler düzenlediklerini ifade eden Baygit, "Dernek olarak kuruluşumuzun 20. ayında olmamıza rağmen her ay 2 etkinlik düzenliyoruz. Geziler ve yardım kampanyalarının yanı sıra hayatın güzelliklerini paylaşmak insan ve çevre sağlığının korunmasına katkı sağlamak ve bazı sorumlulukları yerine getirme bilinciyle hareket ediyoruz. Bugün de 450 sağlık çalışanını iftarda buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Nişancı ise, sağlık çalışanlarının gerek resmi gerekse STK boyutunda birlikteliğin çok önemli olduğunu söyledi. Nişancı, "İnsan sağlı her zaman ön planda yer almaktadır. Bu nedenle sağlık çalışanlarına büyük işler düşmektedir. Diyaloğun önemli olduğu bu günlerde bizleri bir araya getiren SAMEDER'e teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title