Haberler

Salihli'de Servis Şoförleri Bilgilendirildi

Manisa'nın Salihli ilçesinde taşımalı sistemle eğitim öğretim yapılacak köylerde hizmet verecek okul servis şoförlerine eğitim verildi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde taşımalı sistemle eğitim öğretim yapılacak köylerde hizmet verecek okul servis şoförlerine eğitim verildi.

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Komiser Yakup Kuru, Trafik ekiplerinden sorumlu amir vekili Süleyman Karalar tarafından Polis Lokali'nde verilen seminere taşımalı eğitim sisteminde görev yapacak servis şoförleri katıldı. Seminerde, servis şoförlerine uymaları gereken trafik kuralları ile ilk yardım konularında bilgiler verildi.

Seminerde şoförlere emniyet kemerlerinin mutlaka takılması, camların sabitlenmesi, öğrenci indirip bindirmelerde daha dikkatli davranılmasını, sürücülerin, görev alanlarında araç içinde veya dışında kesinlikle sigara içmemesi, tespih ve zincir gibi nesneler kullanmaması, trafik kurallarının ihlal edilmemesi uyarılarında bulunuldu. Kuru, "Çocuklarımızı sizlere emanet ediyoruz. Onları emniyetli bir şekilde taşıma merkezlerine getirip okuldan sonra yine ailelerine sağ salim teslim etmeniz bizim için çok önemli. Hiçbir şekilde araçlarınıza yolcu almayın. Salihli İlçe Emniyeti olarak denetimin sık sık yapılması ve aksaklıkların tespit edilmesi durumunda en ağır cezalar uygulanacak" dedi.

Öte yandan Salihli Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Komiser Yaren Öztürk de Sart ve Durasıllı Kasabaları'ndaki servis şoförlerine eğitim verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karalar Salihli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title