Haberler

Şahinbey Belediye Masa Tenisinde 8 Maçta Galip Geldi

Zonguldak'ın ev sahipliğinde Masa Tenisi 2.Lig 1.Etap maçları yapıldı.

Zonguldak'ın ev sahipliğinde Masa Tenisi 2. Lig 1. Etap maçları yapıldı. Canpolat Pamay Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyona toplam 16 ekip katıldı. Zonguldak da yapılan müsabakalarda ilimizi Büyük Erkeklerde Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü temsil etti.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Zonguldak'ın ev sahipliğinde Masa Tenisi 2. Lig 1. Etap maçları düzenlendi. Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan 2013-2014 sezonu 1. etabı Zonguldak'ta yapıldı.

4-6 Ekim 2013 tarihleri arasında Zonguldak Canpolat Pamay Spor Salonu'nda yapılan 1. etap maçlarında Erkeklerde 16'şar takım olmak üzere toplam 16 ekip mücadele etti. 3 gün boyunca süren organizasyonda sporcular birbirinden zorlu maçlar çıkarttı. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi takımı 8 karşılaşmanın hepsinden galip gelerek 1. lige hızlı bir şekilde adım atıyor.

16 EKİP MÜCADELE ETTİ

2. Lig 1. Etap maçlarında Erkeklerde Burdur Süleyman Oğuz, İzmir DSİ Spor, Zonguldak Özel İdare Yolspor, Ankara Ostimspor, Denizlispor, İzmir Kon-Tekspor, Kırıkkale LİN UM MTİ, Kocaeli Kağıtspor, İstanbul Vetarn MTD (B), İstanbul Arıköyspor, Şahinbey Belediye, Konya Barosuspor, Antalya Rixos Kültür Sanatspor, İstanbul Fenerbahçe VMTD, Yalova Belediye Gençlikspor (B) takımları mücadele etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yaptığı açıklamada; Zonguldak da yapılan 2.lig 1. etap müsabakalarında başarı gösteren antrenör ve sporcuları tebrik ederek, bundan sonraki 2.lig 2. etap maçlarında başarıların devamını diledi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş ise, "Sporcularımız turnuvalara hazırlık sürecinde çok çalıştılar yoğun ve sıkı antrenmanlarla müsabakalara hazırlandılar ve bu emeklerinin karşılığını birinci olarak taçlandırdılar" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title