Haberler

Prof. Dr. Yıldırım Adaylığını Açıkladı

Siirt Üniversitesi’ne (SİÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selçuk Yıldırım, rektörlüğe aday olduğunu açıkladı.

Siirt Üniversitesi'ne (SİÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selçuk Yıldırım, rektörlüğe aday olduğunu açıkladı.

Yıldırım, 26 yıllık meslek hayatının son 6 yılında büyük bir heyecan ve özveriyle hizmet ettiğine inandığı Siirt Üniversitesi'nin, 3'üncü dönem rektörlük görevine aday olduğunu açıkladı. Yıldırım, "Bilim ışığında daha fazla bilgi üretmek, niceliksel büyümeyi niteliksel büyümeye dönüştürmek ve üniversitemizi bilimsel olarak üst sıralara yükseltmek amacıyla bu göreve talip oldum. Nitelikli eğitimin ve öğretimin yanında bilimsel araştırma ve Ar-Ge faaliyetleriyle üretilen bilgiyi toplumsal faydaya dönüştüren 3'üncü nesil üniversite modelini üniversitemizde uygulamayı planlıyorum. Güvenilen, ulaşılabilen, çözüm üreten, adaletli, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla en iyi bir şekilde yapmak için aday oldu. Temel amacım üniversitemizin genç ve dinamik akademik kadrosuna akademik özgürlük ortamı sağlamak, akademisyen arkadaşlarımın hukuklarını ve özlük haklarını korumak, hiç kimseyi ötekileştirmeyerek üniversiteyi birlikte yönetmek, üniversitemiz mensuplarının iyileştirmesini sağlamaktır" dedi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Yıldırım Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Vatan Sever:

Prof Dr Selçuk Yıldırım, Bu adam paralelci, Fırat Üniversitesinde öğrencisiydim. Abilerdendi. Demek böyle rektör adayı olunuyormuş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title