Haberler

Özürlü Dernekleri Akyazı'da Bir Araya Geldi

Sakarya'da Faaliyet Gösteren Özürlü Dernekleri, Akyazı İlçesinde Bir Araya Geldi.

Sakarya'da faaliyet gösteren özürlü dernekleri, Akyazı ilçesinde bir araya geldi.

Akyazı Özürlüler Derneği Başkanı M. Şakir Kaplan tarafından organize edilen kahvaltıda bir araya gelen dernek başkanları çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Kahvaltıya, Engelliler Federasyonu Başkanı Emriye Arapoğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Sakarya Şube Başkanı Ceyhun Yaz, Sakarya Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma ve Derneği Başkanı Hülya Özçelik, İşitme Konuşma Engellileri Dernek Başkanı Turan Ayra, Fiziksel Engelliler Dernek Başkanı Fatma Yılkın, Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nden Hafizullah Kadiri ile Hendek Belediyesi Özürlüler Dernek Başkanı Emin Demir katıldı.

Akyazı Özürlüler Derneği Başkanı M. Şakir Kaplan yaptığı konuşmada, herkesin özürlü adayı olduğunu söyleyerek, "Önemli olan özürlü olmadan sağlığımızın kıymetini bilmektir. Geçtiğimiz günlerde 23 kentin engelli derneklerinin katılımıyla bir seçim yaptık. Bu seçim sonucunda Kent Konseyinde engellileri temsilen bana görev verilmesinden büyük gurur duydum. Bana destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra kahvaltıya katılan dernek başkanları çalışmalarını anlattı.

(AY-AK)

04.02.2008 14:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title