Haberler

Oyun Terapisi Projesine Oran'dan Destek

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan Oyun Terapisi Projesi. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na (ORAN) tarafından kabul edildi.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan Oyun Terapisi Projesi. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na (ORAN) tarafından kabul edildi.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin ORAN tarafından kabul edilerek, sözleşmenin imzalandığını söyledi.

Projeye ile Saraykent, Akdağmadeni ve Sorgun'dan 30 rehber öğretmenin katılacağını ifade eden Ekinci, "Projenin üst sınır maliyeti 14 bin lira civarında olacak. 3 gün boyunca bu üç ilçemizden 30 rehber öğretmenimiz, günde 10'ar saatten 30 saat eğitim alacaklar. Bu eğitim masrafları ORAN tarafından karşılanacak. Eğitim sonrasında rehber öğretmenlerimizin öğrencilerle daha iyi bir iletişim kuracaklarını, oyunla terapinin nasıl yapılabileceğini öğrenmiş olacaklar" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Ekinci Sorgun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title