Haberler

Otomobil Hırsızlığı Operasyonu

Mersin Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince Farklı İllerde 8 Otomobil Çaldıkları İddiasıyla Adliyeye Sevk Edilen 7 Zanlı'dan 5'inin Tutuklandığı, 2'sinin Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Bırakıldığı Bildirildi

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekiplerince farklı illerde 8 otomobil çaldıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 7 zanlı'dan 5'inin tutuklandığı, 2'sinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, Mersin, Adana, Şanlıurfa, Gaziantep, Adıyaman ve Hatay'da 8 otomobilin çalınmasıyla ilgili başlatılan çalışma kapsamında eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Mersin, Şanlıurfa ve ilçeleri ile Gaziantep'in İslahiye ilçesi ve Adana'da, aralarında örgüt liderinin de bulunduğu toplam 7 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, çalınan otomobillerin 3'ü ile birlikte bazı otomobil parçaları ile 904 kök dişi Hint keneviri, 160 gram kubar esrar, 1 hassas terazi ve 2 otomobil teybi ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte liderlik yapmak, örgüte üye olmak, örgüt adına birden fazla otomobil hırsızlığı gerçekleştirmek' iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan 5'i nöbetçi mahkemece tutuklanırken, 2'si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(ST-AG-SU) - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title