Haberler

Ortaca'da Trafik Kazası; 5 Yaralı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sarıgerme'den Ortaca istikametine gelen Kemal Yurt (32) yönetimindeki 48 T 2164 plakalı ticari taksi ile karşı yönden gelen Turgut Ali Çelen (40) yönetimindeki 35 SY 021 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada ticari taksi tarlaya, otomobil ise yol kenarındaki su kanalına savrulurken, araç son anda etraftaki ağaçlara asılarak su dolu kanala girmekten kurtuldu.

Kazada araç sürücüleri Kemal Yurt ve Turgut Ali Çelen'in yanı sıra, Sinan Özden (29), Durali Çengel (40) ve Şükrü Çelen yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ortaca Özel Yücelen ve Ortaca Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındılar. 5 yaralının da durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada kazanın olay yerinden kaçan 3.bir araç yüzünden meydana geldiği iddia edildi. İddialara göre, Ortaca'dan Sarıgerme istikametine giden ve bir kadının kullanığı Lada marka bir otomobil, Kemal Şahin Bulvarını geçince yoldan yan yola sapmak istedi. Bu sırada karşıdan gelen Kemal Yurt'ta araca çarpmamak için şerit değiştirince Lada'nın arkasında ilerleyen Turgut Ali Çengel'in kullandığı araç ile kafa kafaya çarpıştığı iddia ediliyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıgerme Ortaca Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title