Haberler

Okullarda Ders Zili Çaldı

Kumluca'da 2015-2016 eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

Kumluca'da 2015-2016 eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

Sultan Alpaslan İlkokulu'nda gerçekleştirilen törene, Kaymakam Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kumluca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, yaptığı konuşmada, bu yılın eğitim camiası başta olmak üzere öğrencilere ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

Kumluca'da üç anaokul, 24 ilkokul, 20 ortaokul, 14 lise  olmak üzere toplam 60 okul ve dört eğitim kurumunda 650 derslik ile 14 bin öğrenci ve 978 öğretmenin görev yaptığını ifade eden Girgin, bu kadro ile öğrencileri insanlığın temel değerlerini benimsemiş ve yüksek karakterli bireyler, olarak yetiştirme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Okul türü ve sayısı bakımından bir eğitim kenti haline gelen Kumluca'daki önceliklerinin eğitimde kaliteyi ve başarıyı arttırmak olduğunu anlatan Girgin, şunhları kaydetti:

"İlçe merkezine yakın ilk ve ortaokullarımızda sınıf başına 30-35 öğrenci düşerken, ilçe merkezine uzak mahallelerimizde sınıf başına 20 ve daha az öğrenci düşmektedir. Vatandaşlarımızın çocuklarını ilçe merkezindeki okullarda okutma isteğine rağmen İlçeye uzak mahallelerdeki okullarımız özel okul şartlarında eğitim vermektedir."

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Mustafa Karaarslan Ak Parti Kumluca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title