Haberler

Muhtarlara Türk Bayrağı

Karesi Belediyesi, terör olaylarında şehit düşen asker ve polislere saygı, terör örgütüne tepki amacıyla ilçede bulunan tüm muhtarlara Türk Bayrağı hediye etti.

Karesi Belediyesi, terör olaylarında şehit düşen asker ve polislere saygı, terör örgütüne tepki amacıyla ilçede bulunan tüm muhtarlara Türk Bayrağı hediye etti.

Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan tüm muhtarlara birlik ve beraberliğin sembolü olan Türk Bayrağı hediye etti. Ekipler, 43 kırsal mahalle ve 27 merkez mahalledeki muhtarları kapı kapı ziyaret ederek, bayrakları hediye etti. Karesi Belediyesi'nin bu hediyesini anlamlı bulduklarını ifade eden muhtarlar Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a teşekkür etti.

YÜCEL BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

Zabıta personelinden bayrağını teslim alan Paşaalanı Mahalle Muhtarı Salih Zengin, "Herkes vaatlerde bulunur. Ama Yücel Başkanımız sağ olsun iş yapıyor, icraat yapıyor. Başkanımızın bu düşüncesi çok anlamlı ve manidar. Şuanda ülkemizin birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı var. Bayrağımıza sahip çıkmamız ve etrafında kenetlenmemiz gerekiyor. Başkanımız Yücel Başkanımıza ince düşünüp, şanlı bayrağımızı bize hediye ettiği için canı gönülden teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.

"BAYRAĞIN ALTINDA ÖLECEĞİZ"

Türk Bayrağı'nın bu millet için hayati bir öneme sahip olduğunu ifade eden Hacı İsmail Mahalle Muhtarı Ahmet Tahir Çabuk ise, "Bayrağımızın ne kadar değerli olduğunu son zamanlarda yaşanan olaylar sonucunda ortaya çıktı. Bu bayrağı istemeyenler ile bu bayrak için ömrünü, hayatını ve canını verenler bir kez daha ayrıldı. Bayrağımız bizim baş tacımızdır. Bizler, bu bayrağın altında doğduk, bu bayrağın altında öleceğiz. Bizlere bu değerli hediyeyi veren Başkanımız Yücel Yılmaz'a teşekkür ediyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

title