Haberler

MHP Adayı Prof. Dr. Aydın'dan Koop-İş Sendikasına Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Osman Tarık Toğrul’u ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Osman Tarık Toğrul'u ziyaret etti.

Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Osman Tarık Toğrul, sendikanın 1964 yılında kuruduğunu Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığının bin yedi yüz ortağı olduğunu söyledi. Toğrul, "1964 yılında kurulan sendikamız son yıllarda yaptığı büyük örgütlenmelere Türk-İş konfederasyonuna bağlı büyük sendikalar arasında yerini almıştır. Sendikamız Büro İş kolunda faaliyet göstermekte olup, Şubemize bağlı olan Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Muş, Bingöl illerinde yönetim olarak yapmış olduğumuz örgütlenmeler sonucu üye sayımız yaklaşık bin yediyüze ulaşmış ve Şubemiz 01Temmuz 2013 tarihinde ilimizde resmi olarak kuruluşunu tamamlamıştır. Sendikamız bölgemizde Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Panko birliklere Valilikler ve Kaymakamlıklar gibi kuruluşlarda örgütlü ve yetkilidir. Bundan böyle yönetim olarak sendikasız işçi kalmayıncaya kadar mübadelemiz sürecek, üyelerimizin çalışma yaşamı ile ilgili her türlü sıkıntılarını ortadan kaldırmak ve yaşamlarını daha iyi şartlarda sürdürebilmeleri için çalışmalarımız devam edecektir. Erzurum'a ve bize hizmet edenlerin her zaman yanındayız. Hizmetkarıyız. " ifadelerini kullandı.

ZAMAN ŞOV YAPMA ZAMANI DEĞİL İŞ YAPMA ZAMANIDIR

Erzurum'da artık zamanın şov değil iş yapma zamanı olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, Erzurum'un hak ettiği hizmetlerden faydalanamadığını söyledi. Aydın, " Zaman şov yapma zamanı değil iş yapma zamanıdır. Erzurum hak ettiği hizmetin değerini hiçbir zaman alamadı bundan sonrada alamaz. Geçmiş yıllardan beri Erzurum en çok göç veren iller arasında geliyor. Bunun sebebi ise Erzurum'da iş istihdam alanlarının olmamasından kaynaklanıyor. Göçü durdurmanın yolu ise iş alanlarının kurulmasından geçiyor. Milletimizde şöyle bir düşünce hakim efendim başka partinin belediye başkanı burada başkan olur ise Erzurum'a hizmet yapılmazmış bu yanlış bir düşünce çünkü belediye yasasında hükümet ise o ödeneği göndermek zorunluluğu var. Eğer böyle olsaydı Diyarbakır hak etmediği hizmet aldı. Bu bir hakarettir. Diyarbakır'ı bir sürü yatarıma boğacaksınız ama Erzurum'a hiçbir yatırım yapmayacaksınız. Erzurum bugün geldiği noktayı hiç hak etmiyor. İnşallah bu seçimler Erzurum için hayırlı olur. Bizde bu bir hizmet yarışıdır. Bizler makam sevdalısı veya insanlara hükmetme anlayışına sahip değiliz. Biz hizmet yapmak için buradayız. Biz elimizden gelen her türlü çabayı ciddiyetle yapmak zorundayız ve yapacağız.Erzurum'un, ancak ayağı yere basan projelerle çekim merkezi haline gelebilecek. " dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Iğdır Kars Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title