Haberler

Mersinli Minik Boksörler Şampiyonaya Hazırlanıyor

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına devam eden minik boksörler, Burdur'da 13-19 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacak Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na katılacak.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına devam eden minik boksörler, Burdur'da 13-19 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacak Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na katılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, antrenörler Hıdır Kurtulmaz ve İbrahim Gündüz denetiminde çalışan 13 minik boksör Burdur'daki şampiyonada Mersin'i temsil edecek. Antrenörler Kurtulmaz ve Gündüz, Burdur'da yapılacak şampiyonada yeni yetişen sporcuların olduğunu dile getirdiler. Burdur'daki turnuvanın bundan sonra yapılacak olan üst minikler şampiyonasına hazırlık niteliğinde olacağını belirten Kurtulmaz ve Gündüz, "Sporcu gençlerimiz bu tip turnuvalarda başarının dışında özgüven de kazanacak. Ne kadar fazla turnuvaya katılırlarsa tecrübe edinecekler. Üst minikler şampiyonası öncesi en ciddi turnuvamız bu olacak. Burdur'dan başarılı sonuçlarla döneceğimizi umuyoruz" şeklinde konuştular.

Burdur'da yapılacak olan Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Mersin'i temsil edecek minik boksörlerin isimleri şöyle:

"Şener Arslan, Erhan Sağlam, Bahtışen Mete, Murat Deveci, Ulaş Budak, İsmet Çelik, Hüseyin Kaya, Ömer Genç, Bektaş Can Çetin, Abuzer Topaloğlu, Abdurrahman Topaloğlu, Ali Gündüz, Eşref Vuruş." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mersinli Burdur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title