Haberler

Merkezefendili Öğrenciler, Okul Stresini Şemikler Doğal Yaşam Parkı'nda Atıyor

Güncelleme:

Merkezefendi Belediyesi'nce ilçeye kazandırılan ve Denizlililer tarafından büyük ilgi gören Şemikler Doğal Yaşam Parkı, minik ziyaretçilerini ağırladı. Binlerce öğrenci parkta ders yılının yorgunluğunu gönüllerince eğlenerek geride bıraktı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Karne heyecanı yaşayan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi'nce ilçeye kazandırılan ve Denizlililer tarafından büyük ilgi gören Şemikler Doğal Yaşam Parkı, minik ziyaretçilerini ağırladı. Binlerce öğrenci parkta ders yılının yorgunluğunu gönüllerince eğlenerek geride bıraktı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Karne heyecanı yaşayan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için her şeyi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından yenilenerek çehresi değiştirilen  Şemikler Doğal Yaşam Parkı, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Denizli'nin gözde parklarından biri haline gelen doğal yaşam parkı, 2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılının son günlerinde öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Binlerce öğrenci, parka gelerek okul stresini, ağaç evler, spor aletleri, su değirmeni, macera parkuru, orman evleri ve gemi temalı ahşap oyun alanlarında attı. Canlıların doğal yaşam alanları korunarak inşa edilen Şemikler Doğal Yaşam Parkı'nda öğrenciler, sincap ve kuş türlerini görmenin mutluluğunu da yaşadı.

"ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ"

Şemikler Doğal Yaşam Parkı'nın, Denizli'nin görülmeye değer güzelliklerinden biri olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Yıllardır ihmal edilen, güvenli bir yer olmaktan uzak hale gelen ve bu yüzden ailelerimiz tarafından kullanılamayan Şemikler Vadisi'ni, doğal yaşam parkına dönüştürerek hemşehrilerimizin aileleri ve sevdikleriyle keyifli vakit geçireceği bir alan haline getirdik. 40 dekarlık alandan oluşan ve birçok etkinliğe uygun farklı bölümlerin olduğu parkımıza hemşehrilerimiz büyük ilgi gösteriyor. İlçemizin ve hemşehrilerimizin temiz hava ihtiyacını karşılayan parkımızda minik öğrencilerimizi ağırladık. Karne heyecanı yaşayan geleceğimizin ışığı çocuklarımız, ders yılının yorgunluğunu Şemikler Doğal Yaşam Parkımızda geride bırakıyor. Onların yüzlerindeki gülümsemeyi, gözlerindeki bu pırıltıyı görmek, tüm dünyaya bedel. Onların mutluluğu, bizim huzurumuz. Onlar için her şeyi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Merkezefendi Şeniz Doğan Denizli Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 22 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 22 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Ergin Göleli kimdir, zengin mi, serveti ne kadar? Fenerbahçe şampiyon olursa Aziz Yıldırım aday olacak mı? Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title