Haberler

Marmaris Belediyesi Spor Tesisleri 5 Yıl Boyunca Binlerce Sporcuyu Ağırladı

Güncelleme:

Marmaris Belediyesi'ne ait spor tesisleri 5 yıl boyunca 14 bin 498 sporcu ve vatandaşa hizmet verdi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris'in sporda öncü bir kent olması için spora yatırım yapıldığını belirtti.

Marmaris Belediyesi'ne ait spor tesisleri 5 yıl boyunca binlerce sporcuyu ağırladı. Pandemi döneminde kapalı olan tesislerden 5 yıl boyunca 14 bin 498 sporcu ve vatandaş yararlandı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Marmaris'in sporda da öncü bir kent olması için spora yatırım yapıyor, sporculara destek oluyoruz" dedi.

Marmaris'i sporda da marka kent yapma hedefiyle hareket eden Marmaris Belediyesi, çocukların ve gençlerin daha konforlu ortamlarda spor yapabilmeleri için tesisleşmeyi öne çıkartırken, 5 yıl boyunca spora ve binlerce sporcuya da destek verdi. Marmaris Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altında yer alan Yüzme Eğitim Merkezi, Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu ve İçmeler Gölenye Stadı 5 yıl boyunca binlerce sporcuya ev sahipliği yaptı.

PANDEMİ DÖNEMİ ETKİLEDİ

Tesislerde futbol, basketbol, voleybol, yüzme gibi birçok branşta ve çeşitli yaz spor okullarında çocuklara yönelik pek çok kategoride spor eğitimi verilirken, tesisler spor yapmak isteyen vatandaşların da kullanımına sunuldu. Tesislerden pandemi döneminde kapalı olmasına rağmen 2019-2023 yılları arasında 14.498 sporcu ve vatandaş faydalandı. 2020 yılında İçmeler Gölenye Stadı ve Amiral Orhan Aydın Spor Salonu bahçesindeki ek salon da hizmete alınırken, yıllar içindeki sporcu sayısındaki artış da dikkat çekti. 2019 yılında 913 olan tesislerden faydalanan kişi sayısı 2023 yılında 3506'ya yükseldi.

HER ŞEY DAHA SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN

Tesisleşme yolunda verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, hedeflerinin daha sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Oktay, "Marmaris'in sporda da öncü bir kent olması için 5 yıldan bu yana spora yatırım yapıyor, sporculara destek oluyoruz. Bunun için tesislerimizi yeniledik, birçok organizasyona başarıyla ev sahipliği yaptık, özellikle çocukları ve gençlerimizi sporsa teşvik etmek için bundan sonra da her türlü çalışmayı yapacağız" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Marmaris Belediyesi Mehmet Oktay Marmaris Spor Belediye Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title