Haberler

Manisa Büyükşehir'den Kırsal Bölgelere Destekler Sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığın gelir kaynağı olduğu kırsal alanda hayvan içme suyu göletlerini faaliyete geçiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığın gelir kaynağı olduğu kırsal alanda hayvan içme suyu göletlerini faaliyete geçiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal alanı kalkındırmak için ürettiği projeleri ile vatandaşların takdirini topluyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince Gördes ilçesi Çiçekli Mahallesi'ne hayvan içme suyu göleti yapım çalışmasına başlandı. Büyükşehir Belediyesi'nin kırsalı geliştirecek ve orada yaşayan halka destek olacak projeler üzerinde çalışmalar yürüttüğünü belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Çiçekli Mahallesi'nin de hayvan içme suyu göletinin kısa sürede tamamlanacağını ve kullanıma hazır hale getirileceğini söyledi.

Okkalı, "Kırsal alanda yaşayan halkın yaşadığı sorunları biliyoruz. ve bu sorunların yarattığı olumsuzlukları azaltmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarım ve hayvancılıkla yaşayan bölge halkı için önemli sorunlardan bir tanesi mera ve otlak alanlarda hayvanlar için içme suyunun olmaması. Tespitlerimiz doğrultusunda buralara hayvan içme suyu göletlerini kazandırıyoruz. Bu anlamda Gördes'e bağlı Çiçekli Mahallemize de yeni bir hizmet kazandıracağız. Hayırlı olsun" diye konuştu. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, kırsala yönelik yatırımların devam edeceğini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çiçekli Gördes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title