Haberler

Malatya'da Gençlik Haftası Kutlamaları Başladı

Güncelleme:

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile gençlik haftası kutlamaları Malatya'da çelenk sunumu ile başladı. Kutlama programı çeşitli etkinliklerle devam edecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile gençlik haftası kutlamaları Malatya'da çelenk sunumu ile başladı.

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri Kernek Meydanı'ndan Kanalboyu Atatürk Anıtı'na kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşün ardından Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Kutlama programı daha sonra çeşitli etkinliklerle devam etti. Vali Ersin Yazıcı'nın katılımı ile gerçekleşen açılışta, gençlik merkezlerinin stantları hafta boyunca Malatyalıları ağırlayacak. Programda 2. Ordu Bando Konserinin yanı sıra öğrencilerin birçok gösterisi de gerçekleştirildi.

Burada konuşan Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Gençlik Haftası boyunca yapılacak olan sportif müsabakalar, gençlik merkezlerimizde etkinlikler, konserler ve sergiler ile şölen havasında kutlamaların süreceğini söyledi. Gençlik Haftası'nda her yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden farklı ve eğitici, eğlenceli sportif ve kültürel etkinliklerin yer alacağını dile getiren Kayhan, "Sevgili gençler, sporda, sanatta, bilimde, teknolojide, ekonomide, ahlakta ve insanlıkta örnek bir toplum olma hedefimize ulaşmak için her koşulda yılmadan yolumuza devam etmeliyiz. Spora sürekli yatırım yapan bir devletimiz, Cumhurbaşkanımız, Bakanlığımız ve Bakanımız var. Malatya'mızda son yıllarda büyük yurt ve spor tesisleri yapıldı, gençlik merkezleri yapıldı. Bu anlamda Cumhurbaşkanımıza, bakanımıza, bakanlığımıza, siz değerli gençlerimizin spora, sanata, kültüre ulaşmasına katkılarından dolayı teşekkür ederim. Gençliğe hizmet etmek adına yapılan bu tesisler sizlerle daha da anlam kazanacak" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gençlik Haftası Gençlik Malatya Spor Kültür Yerel Yaşam Spor Güncel Haberler

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Bakmadan Geçme

Çankırı Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Çankırı Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Çanakkale Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Çanakkale Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bursa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bursa Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bolu Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bolu Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bitlis Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bitlis Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bingöl Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bingöl Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bilecik Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bilecik Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bayburt Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bayburt Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Batman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Batman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bartın Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bartın Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Balıkesir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Balıkesir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Aydın Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Aydın Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Antalya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Antalya Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Ankara Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Ankara Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Amasya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Amasya Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title