Haberler

Köylülerden Örnek Çalışma

Aydın'ın Bozdoğan İlçesine Bağlı Kavaklı Köylüleri Kendi Aralarında Topladıkları Paralarla Köylerine Kanalizasyon Sistemi Kurdular. Devletten Gelen Yardımla da Arıtma Tesisi Kuran Köylüler Her Şeyin Devletten Beklenmemesi Gerektiğini Belirterek, El Birliği Sayesinde Bütün Sorunların Çözülebileceğini Söylediler.

Aydın'ın Bozdoğan ilçesine bağlı Kavaklı köylüleri kendi aralarında topladıkları paralarla köylerine kanalizasyon sistemi kurdular. Devletten gelen yardımla da arıtma tesisi kuran köylüler her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğini belirterek, el birliği sayesinde bütün sorunların çözülebileceğini söylediler.

Köyde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Kavaklı Köyü Muhtarı Mehmet Madran, köylerinin 270 haneden oluştuğunu belirterek, yaşadıkları yeri daha güzel hale getirmek için çalıştıklarını söyledi. Sağlıklı yaşamın belli gereksinimleri olduğunu ifade eden Muhtar Mehmet Madran, “Köyümüzün daha güzel hale gelmesi için öncelikle köyümüze kanalizasyon şebekesi yapılması gerekliydi. Bizde köy ihtiyar heyeti olarak toplanıp bu konuda ne yapmamız gerektiğine görüştük. Köyümüze kanalizasyon şebekesi döşenmesi için gerekli mercilere müracaat edip yardım bekledik. Bir süre sonra köyümüzün kanalizasyon sorununun çözümü için 270 bin YTL'ye ihtiyaç olduğunu öğrendik. Bizde köylüler olarak kendi aramızda 100 bin YTL toplayarak işe koyulduk. Bu sırada 5 bin 500 metrelik kanalizasyon için gerekli demir, boru ve çimento gibi ihtiyaçlarımızı devlet karşıladı. Bizde köylüler olarak bütün çalışmaların içerisinde yer alarak kanalizasyon çalışmalarını 3 ayda tamamdık. Daha sonra devletten gelen yardımlarla da köyümüze arıtma tesisi kurduk. Böylece köyümüzün en büyük sorunlarını çözmüş olduk” dedi.

(DAK-İK)

05.11.2007 15:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title