Haberler

Korkuteli'de Seçmen Kâğıtları Dağıtılıyor

10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Korkuteli İlçe Seçim Kurulunca hazırlanarak seçmen bilgi kâğıtları muhtarlıklarda dağıtılmaya devam ediyor.

10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Korkuteli İlçe Seçim Kurulunca hazırlanarak seçmen bilgi kağıtları muhtarlıklarda dağıtılmaya devam ediyor.

Tüm Türkiye'de 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçmen bilgi kağıtları muhtarlıklara geldi. Seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar seçmen bilgi kağıtlarını bağlı bulundukları muhtarlıklara müracaat ederek teslim alabilecek. Uzunoluk Mahalle Muhtarı İsmail Yılmaz, 25 Temmuz'da İlçe Seçim Kurulu'ndan teslim aldıkları ve aynı gün dağıtımına başladıkları seçmen bilgi kağıtlarını, seçmenler tarafından 10 Ağustos 2014 Pazar gününe kadar alınabileceğini ifade etti.

Yılmaz, "10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçmen bilgi kağıtları elimize ulaştı. Seçime kadar olan sürede bu kağıtların seçmenlere dağıtılması gerekiyor. Biz muhtarlık olarak dağıtmaya başladık fakat sürenin kısıtlı olması nedeniyle vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını gerekiyor. Muhtarlıklara gelip seçmen bilgi kağıtlarını alabilirler. Bu arada seçim ilk turda bitmezse seçmenler kağıtları atmasınlar. 28 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan 2. Turda aynı kağıtları kullanacaklardır" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title