Haberler

Konya Gazeteciler Cemiyeti Yeni Hizmet Binası Törenle Hizmete Girdi

Konya Gazeteciler Cemiyeti'nin Yeni Hizmet Binası Düzenlenen Törenle Hizmete Girdi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi.

Merkez Selçuklu ilçesi Küçük İhsaniye Mahallesi Demiryolu Caddesi üzerinde bulunan yeni hizmet binasının açılışına Vali Osman Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Özdemir, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Vekili Yılmaz Karaca, Ak Parti Konya Milletvekilleri ile davetliler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, cemiyet olarak üyelerine ve vatandaşlara daha nezih bir ortamda hizmet vermek istediklerini ve bu isteklerine artık kavuştuklarını belirterek, binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, Devlet Malzeme Ofisi ile yaptıkları anlaşma ile binanın belediyeye devredildiğini dile getirerek, "Bu binayı iki önemli kurumumuza hibe etmekle gurur duyuyoruz. Basın demokrasinin vazgeçilmez bir unsurudur ve eleştirileri ile bizlere yol gösterir. Bu nedenle bizler için önemli kurumlardır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından binanın hizmete açılmasında katkıları bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e KGC Başkanı Sefa Özdemir tarafından plaket takdim edildi. Plaket verilmesinin ardından protokol üyeleri kurdele keserek yeni binayı hizmete açtı.

(MÇ-FM)

18.05.2007 16:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title