Haberler

Konya Basınında Bugün

Konya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hakimiyet: 'CHP'ye Su Bile Yok!' Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Genel Af Açıklamasına 'Ana Muhalefetin Genel Başkanı Sen Bu Yetkiyi Nereden Aldın? Parlamentonun Yüzde 60'ına Sahip Olan AK Parti Sana Orada Bir Gıdım Su İçirmez Su' Sözleriyle Tepki Gösterdi

Konya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HAKİMİYET: 'CHP'ye su bile yok!'

Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun genel af açıklamasına 'Ana muhalefetin genel başkanı sen bu yetkiyi nereden aldın? Parlamentonun yüzde 60'ına sahip olan AK Parti sana orada bir gıdım su içirmez su' sözleriyle tepki gösterdi.

MEMLEKET: 'Sana bu yetkiyi kim verdi?'

Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun genel af açıklamasına değinerek, 'Bu anlattıklarında, bu değişiklik yapmak istediğimiz anayasanın 26 maddesi il ilgili bir şey duydunuz mu? Allah aşkına bakınız, Tunceli'ye gidiyor ana muhalefetin genel başkanı ne diyor, genel af çıkaracağız diyor. Bir defa ana muhalefetin genel başkanı sen bu yetkiyi nereden aldın' dedi.

MERHABA: 'Terörist başına af yok'

Başbakan Erdoğan Konya'dan yüksek oranda 'evet' oyu istedi. Terörist başının affedileceği yönündeki söylentilere ise 'Bizim iktidarımızda asla böyle bir şey olmayacak' cevabını verdi.

KONYA YENİGÜN: 'Yüzde 100 destek çağrısı'

Konyalılardan yüzde 100 oranında 'evet' oyu isteyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Yeni anayasa ile devlet millete hizmetkar olacak. 13 Eylül sabahı farklı bir Türkiye olacak' dedi.

YENİ KONYA: 'Yüzde 100 evet'

Hükümet meydanında toplanan on binlerce kişiye seslenen Başbakan Erdoğan, Konya'nın her zaman kendilerinden yana olduğunu vurguladı. Erdoğan, 'Konyalılara yüze 100 evet yakışır, birincilik yakışır' dedi.

YENİ MERAM: 'Af yetkisini sen kimden aldın'

Başbakan Erdoğan, CHP liderinin 'genel af' açıklamasına Konya'dan sert yanıt verdi. Erdoğan 'Sen neyin genel affını çıkarıyorsun. Sen nereden aldın bu yetkiyi de kalkıp genel aftan bahsediyorsun. Kim veriyor sana yetkiyi' dedi.

(MUM-RIF-YLZ) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title