Haberler

Kocasinan Belediyesi Aile Okulu Gençlik Şöleni Düzenledi

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan semt konakları, Gençlik Haftası etkinliklerine ev sahipliği yaptı.

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan semt konakları, Gençlik Haftası etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Belediye projesi olan Aile Okulu çalışmaları çerçevesinde Gençlik Haftası'nı birbirinden güzel etkinliklerle kutlayan Kocasinan Belediyesi, mahalle sakinlerine, öğrencilere ve öğretmenlere keyifli anlar yaşattı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Aile Okulu Projesiyle, toplumun temelini oluşturan geniş bir kitleye hitap ettiklerini belirterek, "Çocuklar ne kadar başarılıysa aileler de o kadar mutludur. Aileler mutluysa ülke o kadar huzurludur. Gençlerimiz ne kadar gelişirse devletimiz de o kadar gelişir. Gençlere bu konuda büyük görevlerin düştüğünün bir ifadesi olarak, 19 Mayıs, gençliğe bayram olarak armağan edilmiştir. Biz de 19 Mayıs'ı içerisinde bulunduran Gençlik Haftası'nda gençlerimize, Cumhuriyete sahip çıkmaları gerektiğini hatırlattık. Semt konaklarımızda gerçekleştirilen gençlik şölenlerine gösterilen ilgi de ziyadesiyle memnuniyet verici oldu." dedi.

Kayabaşı Semt Konağı'ndaki gençlik şöleni, öğrencilerin tiyatro gösterisiyle başlayan program, şiirdinletileriyle devam etti. Birbirinden güzel gösterilerin sergilendiği etkinlik, katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi 19 Mayıs Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title